Feriehus i Snogebæk

Midt i mellom de kjente badestrendene ved Dueodde og Balka, finner du feriestedet Snogebæk. I den gamle fiskerlandsbyen møtes du av en herlig atmosfære og du kan nyte godt av salte bad i havet, restauranter og kunst. Bli med NOVASOL til ferieperlen Bornholm og oppdag fantastiske Snogebæk!

Feriehus i Snogebæk

Populære feriehus i Snogebæk

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Snogebæk

Loading...

Feriehus med basseng i Snogebæk

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Snogebæk

Loading...

Ferie nær havet på Bornholm

Ettersom Snogebæk ligger ved havet på den sydøstlige delen av Bornholm, har du gode muligheter til å nyte kystlivet her. At Snogebæk ligger mellom to av Bornholms beste strender er dessuten et stort pluss. Balka strand ligger rett ved Snogebæk, og denne barnevennlige stranden kan knapt bli bedre. Duodde strand ligger en kort sykkel – eller biltur unna, cirka 4-5 kilometer sør for landsbyen.

En sykkeltur er en populær måte å utforske området på, dersom du velger en ferie på Bornholm. På flere steder er det også mulig å leie sykkel, dersom du ikke har med din egen. Ikke glem å ta med eller lei sykkelhjelm. På Bornholm kan du ofte sykle rundt på øya på ruter som ligger utenfor de store bilveiene.

Opplevelser i Snogebæk

Snogebæk har ikke mer enn 700-800 innbyggere, men våkner til liv i feriesesongen på grunn av de mange sommerhusene i og rundt tettstedet. Her finner du blant annet flere restauranter du kan besøke dersom du noen dager ikke ønsker å tilberede maten selv. Ikke glem å prøve lokal sjokolade og økologisk is, samt fisk fra røkeriet.

Når det kommer til severdigheter og aktiviteter, finnes det flere muligheter i Snogebæk. Oppdag den fascinerende glasskunsten gjennom de lokale glasskunstnerne. Her finnes det både glasshus og galleri i området. Vil du være aktiv på ferien, finnes det blant annet muligheter for å prøve vannsport langs kysten og en 18-hulls golfbane.

Lei et NOVASOL feriehus i Snogebæk

Vi har formidlet ferieleiligheter og feriehus i Danmark i mange år. Bornholm har lenge vært en feriefavoritt blant nordmenn, og når du kommer hit vil du  forstå hvorfor. Bornholm er virkelig en ferieidyll! Våre feriehus på Bornholm finner du som regel langs kysten, noe som passer deg som er glad i hav og strand godt.

Som en ekstra trygghet for våre gjester har vi et servicekontor i Rønne, der nøkkelutleveringen som regel skjer. Våre medarbeidere kan i tillegg hjelpe deg dersom du ønsker tips til opplevelser på Bornholm, samt om det skulle oppstå noe uforutsett i løpet av ferien.