Feriehus i Dueodde

Dueodde på Bornholm lokker med fine sandstrender og mange solskinnstimer. NOVASOL tilbyr hytteutleie til rimelige priser i Dueodde, et av de beste strandområdene i Danmark. Med et NOVASOL feriehus i Dueodde er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med feriehusutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Danmark.

Tittelen er ikke offisiell. Men Dueodde på øyen Bornholm kunne utvilsomt være en seriøs kandidat til tittelen som Landets Beste Badestrand. Den idylliske flekken på solskinnsøyes sørside er ikke mindre enn det perfekte stedet å leie en feriebolig og slappe av i vannkanten.

Hos NOVASOL tilbyr vi sommerhus på Bornholm, som med strand og omliggende natur er et av de mest attraktive ferieområdene i Danmark. Her strekker stranden seg over flere km på begge sider av øyens sørspiss og innbyr til en fantastisk ferie for hele familien.

Lei feriehus på Duodde

Populære feriehus i Dueodde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Dueodde

Loading...

Feriehus med basseng i Dueodde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Dueodde

Loading...

Vakker, klart og idyllisk strandområde

Dueodde er Bornholms mest berømte strand, og sanden her er noe for seg selv. Man sier at det er verdens fineste og danner hele tiden nye sanddyner, alt etter vindretningen. Vannet er utrolig klart og rent. Ønsker man å se strandparadiset litt ovenfra, kan man gå opp i Nordens høyeste fyrtårn og få et fantastisk overblikk over Østersjøen og resten av øyen. Nært strandparadiset ligger dessuten den idylliske fiskerhavnen Snogebæk med gode handlemuligheter, glassblåseri og røkeri.