Feriehus i Arnager

Nesten hele den sørvestlige kysten av øya Bornholm har strender med fin sand og flotte bademuligheter. Den lille fiskelandsbyen Arnager, noen få kilometer øst for øya hovedstad Rønne, er intet unntak. Her blir det klippepregede terrenget avløst av fine sandstrender. Bestill ditt neste feriehus i Arnager, og nyt nyrøkt fisk og den lille landsbyens romantiske stemning på din neste ferie. Fra Arnager kommer du deg enkelt til Rønne, med alle severdigheter og besøksmål byen inneholder.

Strand Arnager

Populære feriehus i Arnager

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Arnager

Loading...

Feriehus med basseng i Arnager

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Arnager

Loading...

Oppleveler i Arnager

I Arnager finner du Skandinavias lengste trebro. Denne forbinder båthavnen med  fastlandet, og er 200 meter lang. Innbyggerne i Arnager levde tidligere av fiske og jordbruk, men i dag holdes tradisjonene ved like av hobbyfiskere. Og det er viktig fordi det lille røykhuset trenger sin ferske fisk! Her kan du spise den nydelige, gylne silden som Bornholm er så kjent for.

På 90-tallet ble det funnet dinosaurfossiler ved Arnagers kyst. Dette er fortsatt de eneste sporene etter dinosaurer  i Danmark. Forskere og biologer kommer stadig hit for å utforske sjeldne planter og dyr som lever i kalksteinene.

Fiske i Arnager

Bornholm er kjent for sine utmerkede muligheter for fiske av havørret og laks. Mellom oktober og mai, biter laksefamilien ekstra og strendene er så godt som tomme. For deg som ønsker å prøve fiskelykken på ferie på Bornholm, er dette den rette tiden på året. På grunn av revet utenfor kysten, trives fisken veldig godt her og det gir fine fiskeforhold. Spesielt er vinterfiske på Bornholm unikt! I de varmere månedene frem til september er det gode forhold for fiske etter horngjel og multe.

NOVASOL feriehus i Arnager

Bli med NOVASOL til et feriehus i Bornholm, og opplev hvorfor dette er en feriefavoritt i Danmark for mange nordmenn! Vi har et bredt utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Danmark, og her kan du velge mellom alt fra enkel standard til ferieboliger med eget svømmebasseng og badstue. Du kan enkelt søke gjennom vårt store sortiment på våre nettsider, og bestille din neste ferie i Danmark online. Velkommen til NOVASOL Danmark og våre feriehus i Arnager!