Hytte og feriehus i Vang

Velkommen til idylliske fiskelandsbyen Vang, beliggende på Bornholms vestkyst. Lei et privat feriehus til din neste ferie i Danmark, og tilbring late sommerdager i det vakre landskapet. Når du ankommer Rønne med ferge eller fly, drar du cirka 20 kilometer nordover langs vestkysten og så er du i Vang. Her kan du hente nøkkelen til ferieboligen ved vårt servicekontor, der du også kan få tips til ferien på Bornholm.

Lei feriehus eller leilighet i idylliske Vang

Populære feriehus i Vang

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vang

Loading...

Feriehus med basseng i Vang

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vang

Loading...

Havneby med historie

Vang ble for første gang nevnt på 1500-tallet, men det er funnet spor som tyder på at området var bebodd både under jernalderen og vikingtiden. Før ble havnen i hovedsak benyttet av fiskere. I nyere tid har granitt, hentet ut av den nærliggende gruven, blitt sendt videre fra havnen. 

Vang er omgitt av en imponerende klippekyst. Oppe på klippene kan du nyte en fantastisk utsikt over havet. Her kan du slappe av etter en dag fylt med opplevelser, mens du nyter en fargesprakende solnedgang. Inne i Vang finnes små kaféer, restauranter og rundt i området er det flere spennende utfluktsmål. I havnen ligger det et galleri, skulpturer som minner om steinleggernes arbeid i steinbruddet, samt en lekeplass.

Severdigheter og attraksjoner på Bornholm

Severdigheter

Den lille byen Vang er kjent for sin varierende natur. Her finnes det fantastiske muligheter for fot – og sykkelturer. Ta med deg familie, venner eller kjæreste ut på en oppdagelsesreise på Bornholm. Her vil det ikke mangle på ting å se og gjøre. 

En av Bornholms aller største attraksjoner er Hammershus. Når du velger et feriehus på Bornholm, er dette en severdighet du ikke kan gå glipp av! Borgruinene ligger bare fem kilometer fra Vang. Fortsetter du ytterligere fire kilometer østover, kommer du til Madsebakke helleristningsområde.

Feriehus og ferieleilighet i Vang

NOVASOL har formidlet ferieboliger i Danmark lenge, og kan i dag tilby et variert utvalg av feriehus og leiligheter i mange spennende områder. Alle ferieboliger i Vang har blitt undersøkt av våre medarbeidere før de videreformidles til gjester. 

På Bornholm har NOVASOL et eget servicekontor i Rønne. Her kan du hente nøkkelen til ferieboligen, samt få tips til opplevelser og aktiviteter på Bornholm.