Feriehus i Melsted

Bornholm er et ferieparadis litt utenom det vanlige. Her finner du mange hyggelige kystbyer, som legger grunnlaget for en unik ferieopplevelse. Melsted er en flott destinasjon for deg søker din neste feriedestinasjon i Danmark. Noe av det som gjør Melsted så unikt er de små, vakre trehusene bygget i bindingsverk. Vandre langs de trange gatene og ta deg en pause på en av de små kafeer. Her er det og de svingete gatene. Før ferien på Bornholm kan du selv bestemme hvor mye komfort du vil ha på ferien. Våre feriehus og ferieleiligheter i Melsted er alle forskjellige og det  finnes noe for alle ferieønsker.

Lei feriehus eller leilighet nær stranden i Melsted

Populære feriehus i Melsted

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Melsted

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Melsted

Loading...

Strender på Bornholm

Bornholm er kjent for sine flotte og barnevennlige sandstrender. Her ligger det til rette for flotte stranddager under sola. Fra Melsted sentrum er det ikke langt til stranden. Her kan barna leke i timevis og bygge dammer. I den andre enden av stranden finnes det en badebrygge, som gjør at du slipper å tråkke på steinene når du skal ta deg et bad i havet. Melsted strand er en liten, men hyggelig, badestrand. Stranden passer godt for familier med barn. I den ene enden ligger det en liten badebrygge. Her er det gode parkeringsforhold for deg som kommer med bil.

Attraksjoner og severdigheter på Bornholm

Attraksjoner og severdigheter

På Bornholm er det flere interessante attraksjoner du ikke må gå glipp av. De finnes fire av de spesielle rundkirkene fra middelalderen på Bornholm. Tidligere fungerte disse som festning og kirke, og du kan se rommene som ble brukt til forsvar i den øvre delen av rundkirkene. Det holdes fremdeles gudstjenester i rundkirkene på Bornholm. 

Nord-Europas største borgruin fra middelalderen, Hammershus, finner du på nordsiden av øya. Her kan du lære mer om borgens historie, samt få en fin utsikt over kystlinjen og havet. 

På Bornholm-ferie kan du prøve noe av den maten øya er så berømt for. Prøv friskrøket sild, lokaldyrkede grønnsaker eller brygget øl, og du vil få smaksopplevelser som varer lenger etter at ferien er over. Bornholm er spesielt kjent for retten  «Sol over Gudhjem», en fiskerett med blant annet eggeplomme og sild.

Aktivitet

Når du leier feriehus i Danmark, befinner du deg aldri langt unna spennende aktiviteter og opplevelser for hele familien. Velg mellom ulike aktiviteter som klatring, surfing, seiling og sykling.  Øya har i tillegg en rekke golfbaner, så dette er den rette destinasjonen for golfentusiaster. Prøv ulike aktiviteter i vannet på ferien. Du vil merke at vannet er varmere her enn andre steder i Danmark. Her fungerer klippene som lagre for solenergi, noe som gjør at vannet er varmt helt frem til september.

Feriehus i Melsted

NOVASOL kan tilby et stort utvalg av feriehus og leiligheter på Bornholm, deriblant i hyggelige Melsted. Bruk søkefunksjonen på våre nettsider og søk deg enkelt frem til den ferieboligen som passer deg best. Velg mellom store feriehus med plass til familier som ønsker å feriere sammen, eller enkle ferieleiligheter tett på stranden. Bestill ditt feriehus i Melsted hos oss i dag.