Feriehus i Sømarken

Ferie i Sømarken betyr ferie ved de vakreste strendene på hele Bornholm. Den lille landsbyen ligger helt sydøst på den danske solskinnsøya. Og ikke bare har Bornholm flest årlige soldager i hele Danmark, den kan også skilte med minst nedbør. Når du legger ferien til et sommerhus i Sømarken, ligger alt til rette for avslappende dager i takt med naturen. Vidstrakte lyngklitter og idylliske turveier innbyr ved siden av de store, hvite sandstrendene til gode opplevelser for hele familien. Når kvelden kommer kan du trekke deg tilbake til ditt NOVASOL feriehus, eller du kan nyte lokale delikatesser på en av stedets hyggelige små kafeer.

Strendene ved Sømarken er blant de mest familievennlige på Bornholm. De yngste familiemedlemmene har rikelig med tumleplass både til lands og til vanns, samtidig som de noe eldre ikke trenger å vasse flere hundre meter utover i sjøen før det er mulig å legge på svøm. Her trives badeglade feriegjester i alle aldre.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Sømarken, Bornholm

Populære feriehus i Sømarken

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sømarken

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sømarken

Loading...

Naturopplevelser på Bornholm

NOVASOL leier ut et stort antall komfortable feriehus i Sømarken, som alle befinner seg i gangavstand fra stranden.  Men sine lune furuskoger, smilende strender og nærmest sydlandske atmosfære er Sømarken et perfekt sted for et avbrekk fra hverdagens stress og mas. Hele familien trives her, og du kan velge mellom feriehus og ferieleiligheter på Bornholm av ulik størrelse og standard.

Sømarken er først og fremst kjent for de fabelaktige strendene, som strekker seg så langt øyet kan se. Her og der brytes helheten av store sandsteinsklitter, noe som forsterker følelsen av å befinne seg midt i det bornholmske sommereventyret. Sanden er en smule grovere enn på den mer berømte Dueodde Strand, som for øvrig bare befinner seg en kort kjøretur unna, men strendene er til gjengjeld lett tilgjengelige og sjelden overfylte. Ute i vannet ligger det noen store steiner, som spesielt de større barna synes det er morsomt å hoppe fra. Rett innenfor strandområdene finner du de karakteristiske sanddynene, som nesten umerkelig flyter sammen med den lyse furuskogen.

Hos NOVASOL finner du et stort utvalg feriehus over hele Bornholm. Med et av våre sommerhus i Sømarken som base har du full frihet til å legge opp dagene som du selv vil. Late dager på stranden eller spennende utflukter – valget er ditt.

Naturopplevelser venter på ferie i Sømarken

Feriehus og ferieleiligheter i Sømarken

La deg inspirere av vårt store utvalg av ferieboliger i Sømarken på Bornholm. Her trives alle, uansett om det dreier seg om en romantisk ferie for to, aktiv ferie for hele familien eller vennegjengen med sol og sorgløse dager i sikte.  Flere av våre feriehus i Danmark er husdyrvennlige, og i disse omgivelsene trives også de firbeinte familiemedlemmene.  Noen av feriehusene ligger idyllisk til i skogkanten, mens andre ligger ute i sanddynene. De fleste har havsutsikt, og alle har gangavstand til stranden.

Vi ønsker velkommen til våre feriehus på Bornholm og hjelper deg gjerne med å velge det huset som passer aller best til deg og ditt reisefølge. Her finner du noe for enhver smak, og har du først fått smaken på den vakre solskinnsøya kommer du gjerne tilbake. Igjen og igjen.