Feriehus i Strandmarken

Planlegger du en ferie på Bornholm uten helt å vite hvor skal bo, kan våre feriehus i Strandmarken være et utmerket alternativ. Området rundt Strandmarken er kjent for sin vakre natur. Her finner du noen av de vakreste og lengste strendene på hele Bornholm. Finkornet, hvit sand og et landskap preget av brede sanddyner, innbyr til lek, soling og avslapping. Samtidig er veien kort til en rekke ulike severdigheter og aktiviteter. Begrensningene setter du selv, for dagene legger du opp akkurat som du selv ønsker.

De tre feriehusområdene Strandmarken, Sommerodde og Dueodde ligger som perler på en snor, der det ene stedet  går over i det andre. Her finner du et helt unikt sanddynelandskap, vakkert innrammet av lyse furuskoger. Mange av NOVASOLs feriehus i Strandmarken ligger nettopp her i de sandrike skogholtene. Litt tilbaketrukket, men likevel tett på hav og strand. Finn ditt drømmehus blant vårt store utvalg av feriehus på Bornholm og la deg forføre av unike naturopplevelser.

Feriehus og ferieleilighet i Strandmarken

Populære feriehus i Strandmarken

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Strandmarken

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Strandmarken

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

I sanddynene på de hvite strendene ligger Dueodde Fyr, der 196 trinn leder opp til den 45 meter høye utsiktsplattformen. Herfra har du en fantastisk utsikt over Bornholm, naturen og havet, samtidig som du faktisk står på det høyeste punktet på hele øya. Fra de fleste av våre feriehus i Strandmarken er det bare noen få kilometer til fyret, og utsikten som møter deg er en perfekt belønning etter en inntrykksfull vandring gjennom furuskoger og over sanddyner.

Bare noen hundre meter i luftlinje fra feriehusområdet i Strandmarken, ligger Dueodde golfbane. Den 18 hulls banen regnes som Bornholms beste og byr på varierte og herlige golfopplevelser for så vel nybegynnere som de mer rutinerte. Banen eies av Nexø golfclub, som ofte lokker med gode og turistvennlige greenfee-tilbud.  Sommerhusferie og golfferie er en ypperlig kombinasjon!

Opplevelser og aktiviteter på Bornholm

Hvordan ser et typisk feriehus i Strandmarken ut?

Mange av de vakre trehusene i Strandmarken er bygget i tradisjonell skandinavisk stil. De ligger gjerne på en romslig naturtomt, med god plass til lek og utendørsaktiviteter. Her han du feriere i fredfulle omgivelser tett på naturen. De aller fleste ferieboligene i Strandmarken ligger bare en kort spasertur fra stranden.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å booke din personlige drømmeferie i et av våre feriehus i Danmark. NOVASOL leier ut et stort antall ferieboliger både i Strandmarken og på det øvrige Bornholm, og her finner du noe for enhver smak og enhver lommebok. Når du har bestemt deg for hvilken hus du vil tilbringe ferien i, er det enkelt å legge inn en booking på vår nettside. Våre kundeservicemedarbeidere hjelper deg gjerne hvis det er noe du lurer på. NOVASOL har lang erfaring med feriehusutleie på Bornholm og vet godt hvor viktig der er å være tilstede for gjester. Derfor har vi et eget servicekontor i Rønne, den største byen på øya, som står parat til å hjelpe med dersom det skulle dukke opp spørsmål under oppholdet.