Feriehus i Sandvig

Vurderer du å leie feriehus på Bornholm? Da kan kanskje ferieidyllen Sandvig, på nordkysten av Bornholm, være noe for deg. Siden tidlig på 1900-tallet har denne feriebyen lokket ferierende til denne delen av den danske solskinnsøya. Sandvig har i gjennom tidene vokst sammen med naboen Allinge, og utgjør i dag Allinge-Sandvig. Området ligger på nordkysten av Bornholm og er en populær feriedestinasjon.

Feriehus i Sandvig

Populære feriehus i Sandvig

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sandvig

Loading...

Feriehus med basseng i Sandvig

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sandvig

Loading...

Danmarksferie på Nord-Bornholm

Lengst ute på den nordspissen av Bornholm finner du Sandvig. Den gamle fiskerlandsbyen har de siste 100 årene vært en veldig populær destinasjon for ferieglade turister. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor! Fra fergeleiet i Rønne – der du oftest henter nøkkelen i servicekontor – kan du siden reise videre opp kysten til Sandvig i nord.

Attraksjoner

Et ‘must’ dersom du legger ferien til Bornholm, er et besøk til ruinene ved Hammershus. Dette er en av øya mest populære historiske attraksjoner, og fra et sommerhus i Sandvig befinner du deg svært nære.

Litt lenger øst på den venstre siden finner du klippen Jons Kapel, som er en av naturens severdigheter i Allinge-Sandvig. Naturen i seg selv er en stor attraksjon i denne delen av Bornholm. Lei en sykkel og oppdag den vakre naturen i nærområdet fra sykkelsetet, eller ta bilen om det føles mer praktisk.

Fra feriehuset i Sandvig befinner du deg nære mange utfluktsmål i området. For eksempel ligger både Hasle og Gudhjem i umiddelbar nærhet. Heller ikke helleristningene på Madsbakke ligger langt unna.

NOVASOL feriehus i Sandvig

Vil du oppleve Bornholm på din neste ferie i Danmark, kan du enkelt søke gjennom vårt store utvalg av ferieleiligheter og feriehus på våre nettsider. Vi har ferieboliger i ulike prisklasser og med ulik standard, og vi er overbevist om at du vil finne nettopp den som passer dine behov. Danmark er også en flott destinasjon for deg som ønsker å ta med hunden på ferie i Danmark. Mange av våre feriehus er husdyrvennlige og noen er også spesielt tilrettelagt for ferie med husdyr. Ikke vent for lenge med å bestille din neste ferie i Sandvig – de beste feriehusene går nemlig først!