Feriehus i Boderne

Det lille feriestedet Boderne ligger sør-vest på Bornholm. Et par kilometer sør for Aakirkeby finner du en ferieidyll av et sted, med en liten fiskehavn. Stranden i Boderne er spesielt populær blant barnefamilier, blant annet på grunn av det lave vannet og de mange sanddynene.  Stranden starter ved den lille båthavnen, hvor du også finner kafe og butikker.

Bestiller du et feriehus på Bornholm kan du nyte et mildt klima, samt mange soltimer og lite regn. Her kan du tilbringe ferien med venner og familie, omgitt av vakker natur og glade turister. Uansett om det du kommer hit for å ligge langflat under den danske soler eller du søker en aktiv ferie, så vil du finne det her.

Feriehus i Boderne

Populære feriehus i Boderne

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Boderne

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Boderne

Loading...

Strandferie i Boderne

Mange søker til denne delen av Bornholm på grunn av de fine strendene med den finkornede sanden, som ofte blir sammenlignet med de i mer sydlige strøk. Den hvite kvartssanden her er så fin at den i oldtiden ble brukt for å fylle timeglass. Ved størstedelen av strendene er det lavt vann, noe som gjør de familievennlige.

Naturopplevelser på Bornholm

Naturen på Bornholm er veldig variert og det milde klimaet gjør det fristende med både sykkel – og fotturer. Oppdag alle de ulike dyre – og planteartene som trives like godt på øya som deg. Det finnes en rekke godt skiltede turstier over hele øya. Husk å pakke med badetøy på turene. Hvem vet hvilke bortgjemte strender du finner på ferden? Er du en vannsporttilhenger kan du glede deg over fine forhold for kajakkpadling og vindsurfing. Ditt feriehus på Bornholm er et perfekt utgangspunkt for ulike aktiviteter over hele øya.

Opplev Boderne fra et feriehus

NOVASOL har et stort utvalg feriehus og ferieleiligheter i Danmark, også på feriestedet Boderne. Du kan enkelt søke og bestille din neste danmarksferie på våre nettsider, eller kontakte vår kundeservice for hjelp. Du kan nyte godt av vår lange erfaring innen feriehusformidling, og vi gjør vårt ytterste for at din ferie på Bornholm skal bli så vellykket som mulig.