Feriehus i Bølshavn

Feriestedet Bølshavn ligger på nord-øst siden av Bornholm. Den tidligere fiskelandsbyen sjarmerer fortsatt stort med sin idylliske havn, og de mange seilbåtene og yachtene. Det drømmende, bølgende landskapet og den varierte kysten med sine sandstrender, gjør denne regionen til en av de mest populære regionene på Bornholm.

Her kan du komme til hektene i fred og ro, og unnslippe hverdagens stress og mas. NOVASOL har et stort utvalg av ferieleiligheter og feriehus i Danmark, som alle er moderne og komfortable.

Feriehus Bølshavn

Aktiv ferie i Bølshavn

Den lille feriebyen Bølshavn er perfekt for deg setter avslapning høyt på lista over ferieprioriteringer. Bornholm er kjent for mye sol og lite regn, noe som er med å bidrar til øyas popularitet. Det milde klimaet gjør dette til en destinasjon for deg som ønsker en aktiv ferie i naturen. Her kan du legge ut på fotturer, svømme eller prøve ulike vannsporter. På Bornholm finnes det mange merkede fot – og sykkelruter, som gjør det enklere å utforske området. Ta en gåtur til en liten gruppe bautasteiner ved navn Hellig Kvinde, som i følge myter representerer en kvinne og hennes barn. Ikke langt øst for steinen kan du se en samling av oppsatte steiner, fra cirka år 500.

Lei feriehus eller leilighet i Bølshavn

Opplevelser

Bølshavn finner du mellom Svaneke og Gudhjem, og er et feriested du absolutt må oppleve. Ved Bølshavn Frihed kan du blant annet se spor av havets stigninger og senkninger i istiden, samt velbevarte fiskebuer fra middelalderen. Tidligere bestod Bølshavn av sjømenn som hovedsakelig drev med fiske. Den dag i dag står de typiske tømmerhusene som de gjorde den gang. Bølshavn er virkelig en sjarmerende ferieopplevelse!

Er du interessert i historie, kan du besøke festningene som ligger langs Bornholms kystlinje. Disse festningene fra middelalderen fungerte i sin tid som forsvarsverk mot sjøangrep. En fin dagsutflukt som gir deg en dypere innsikt i Danmarks spennende historie.

NOVASOL feriehus i Bølshavn

Lei et NOVASOL feriehus på Bornholm og kom tett på de gode opplevelsene som venter på en danmarksferie. Vi har et bredt utvalg av feriehus og ferieleiligheter på Bornholm – her er det noe for alle! Våre feriehus får du i alle prisklasser og størrelser, og i vårt sortiment finner du feriehus som passer deg som skal på ferie med storfamilien, så vel som for deg som skal på kjærestetur.