Feriehus i Stampen

Tilbring sommeren i et feriehus i Stampen på Bornholm og opplev en fascinerende øy. Strekningen fra Arnager til Stampen er perfekt for deg som ønsker å prøve fiskelykken på ferien,  grunnet det store revet som strekker seg langs kysten. Den største byen på øya, Rønne, ligger bare noen kilometer fra Stampen. Her finnes det flere restauranter, gode shoppingmuligheter og kulturopplevelser for hele familien.

Ferie Stampen

Populære feriehus i Stampen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Stampen

Loading...

Feriehus med basseng i Stampen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stampen

Loading...

Aktiv ferie

Stampen er en av de mest populære feriehusområdene på Bornholm, mye på grunn av den vakre naturen og sandstrendene. Dersom du ønsker å reise med barn eller å ta med hunden, er de store naturområdene midt i blinken. Her kan både to – og firbeinte boltre seg fritt. Tar du med deg joggeskoene, kan du ta deg løpe – og gåturer i skogsområdene, eller kanskje det frister mer med en joggetur på stranden? Etterpå kan du nyte frokost på terrassen med familien, eller trekke deg tilbake med en god bok. Ønsker du å ta med eller leie sykkel, finner du mange flotte ruter, blant annet via skogsveier som tar deg til Rønne. Noen få kilometer fra Stampen ligger det også en golfklubb, der du kan spille på 18-hulls bane. Noen av våre feriehus på Bornholm er også såkalte ‘badelandhus’, som gir hele familien gratis inngang til nærmeste badeland under hele oppholdet.

Aktiviteter og opplevelser

Er du på utkikk etter aktiviteter og opplevelser på danmarksferien, kan Stampen by på et variert utvalg. For deg som er glad i vannsport, kan du prøve både seiling og vindsurfing her. På Bornholm finner du i tillegg hele tre golfbaner. En dag på sykkelsetet er også en fin måte å utforske øya. Ta med egen sykkel eller lei en på stedet. Ikke glem hjelm!

Er du glad i fiske har du kommet til rett feriedestinasjon. Nyt naturen i fred og ro mens du fisker, og kanskje er det du som fanger kveldens middag.

Strandliv i Stampen

Ferien i Danmark er ikke komplett uten et besøk til de idylliske danske strendene. Kystområdet sør for Rønne er preget av vakre sandstrender med lavt vann. Ofte er det litt bratt ned til strendene, men flere steder finnes det trapper som fører ned til vannet. Strendene i seg selv er ganske smale, men passer likevel ypperlig for barnefamilier. Fra feriehuset befinner du deg i gangavstand til stranden.