Feriehus i Sandkås

Høyt oppe på ferieøya Bornholm, finner du den tidligere fiskerlandsbyen Sandkås, som nå er et populært feriested. I Sandkås og omegn kan du leie feriehus til danmarksferien og nyte alt det en ferie på Bornholm skal inneholde. Sandkås ligger ved kysten på østre delen av «toppen», mellom Sandvig og Tejn, samt øst for Alligne.

Lei feriehus i Sandkås

Populære feriehus i Sandkås

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sandkås

Loading...

Feriehus med basseng i Sandkås

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sandkås

Loading...

Severdigheter og attraksjoner

Sandkås’ beliggenhet ved havet har bidratt til å gjøre landsbyen til et populært ferieområde på Bornholm. Her finner du flotte bademuligheter, der Sandkås strand er den mest kjente. Reiser du et stykke nordover finner du den barnevennlige stranden i Sandvig. Ønsker du en ferie der bading skal stå på skjemaet, er Bornholm og Sandkås et godt alternativ.

Fra et feriehus i Sandkås befinner du deg ikke langt unna flere utfluktsmål og severdigheter. 15 minutter i bil tar deg til Hammershus, som kanskje er Bornholms mest kjente severdighet og besøksmål. Ruinen Hammershus ligger på en venstre siden av toppen, så du behøver bare å krysse denne delen av øya for å komme deg dit. Fra Sandkås kan du også ta deg enkelt til Madsbakke, som er et helleristningsområde fra den yngre bronsealderen.

Aktiviteter

Bornholm har et godt utvalg av besøksmål, og enten du velger å oppdage øya med bil eller fra sykkelsetet, anbefaler vi at du besøker noen av dem. Såfremt ikke formålet ditt med ferien er ren avslapning ved havet eller feriehuset. Et fin utflukt fra Sandkås er Gudhjem, som ikke ligger langt unna. Gudhjem kan by på alt fra kunst til matopplevelser. Fra Gudhjem kan du også ta båten over til Christiansø.

Foruten Allinge og Sandvig, kan du også besøke Hasle, som du finner cirka 16 kilometer sørvest for Sandkås. Den livlige lille landsbyen har en rik historie og her er havnen det naturlige sentrum.

NOVASOL feriehus i Sandkås

Leter du etter ditt neste opphold i et feriehus i Danmark, kan du enkelt søke gjennom vårt store utvalg på våre nettsider.  Vi har lang erfaring fra feriehusformidling i Danmark, og du kan som gjest nyte godt av denne erfaringen. Alle ferieleiligheter og feriehus på Bornholm besøkes av vårt eget personale på øya, og du kan derfor være trygg på ferieboligen holder den standarden du ønsker. Vi har i tillegg eget servicekontor i Rønne, der du som regel henter nøkkelen til ferieboligen, men også kan få råd og tips til opplevelser på  Bornholm.