Feriehus og ferieleiligheter på Fanø

Fanø er en liten øy i Vadehavet. Fergen fra Esbjerg til Nordby på Fanø tar kun 12 minutter så du kommer deg raskt frem til sommerhuset. Fanø er en velegnet destinasjon dersom dere skal leie feriebolig i Danmark. Natur og kultur legger forholdene til rette for en fantastisk ferie for hele familien. Sommeren med strandlivet og de lyse nettene er selvfølgelig alltid attraktiv når man skal leie feriehus. Men også høsten med alle de flotte fargene, vinterens barske stormer og vårens milde dager, er velegnede sesonger for å leie feriebolig på Fanø.

På Fanø kan dere ta turen til Rindby, Nordby og Sønderho, som alle er små ferieparadis. Sønderho ble blant annet kåret til Danmarks vakreste landsby i 2011. La ferien gå til Fanø – en ferieperle for hele familien!

Lei feriehus på Fanø og oppdag området fra sykkelen

Populære feriehus i Fanø

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fanø

Loading...

Feriehus med basseng i Fanø

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fanø

Loading...

Ferieparadis for hele familien

Fanø er kjent for sine vakre, langstrakte strender. Strendene på Fanø er også kjent for å være av de bredeste strendene i Danmark, det er med andre ord nok plass å boltre seg på! Mot vest finner dere 15  kilometer med fantastisk strand, som er en av Europas beste og mest sikre badestrand. For hva er vel bedre enn å nyte noen deilige dager på stranden når du leier feriehus i Danmark? Barna vil elske følelsen av å kunne leke fritt i strandkanten, bade og kose seg. Strendene er også ideelle hvis man leter etter rav, som Fanø er storleverandør av. De flate strendene og det salte havet gjør at ravet ofte flyter inn på strendene. Hva er vel et bedre minne fra ferien i Danmark enn en flott klump med rav?

Det er mulighet for å leie mange ulike feriehus i Danmark. Hvis familiens firbente familiemedlem skal med, så er dette ikke et problem, for på Fanø har NOVASOL mange hundevennlige sommerhus, hvor deres hund er meget velkommen som feriegjest. Så dere slipper å bekymre dere for om deres hund har det godt mens dere er på ferie og dere får en ferie der hele familien er inkludert. Trenger dere litt ekstra luksus tilbyr mange hus svømmebasseng og jacuzzi, hvor kropp og sjel kan stresse ned.

Lei feriehus og nyt de vakre strendene på Fanø

Aktiviteter på Fanø

De idylliske skipperbyene, Nordby og Sønderho, var tidligere hjemsted for en stor seilskipsflåte og er i dag koselige småbyer som våkner til liv om sommeren. Leier dere feriehus på Fanø, kan dere i tillegg delta på en rekke aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. For eksempel kan man delta på både dragefestival, musikkfestivaler, natur- og vadevandringer og golf dersom man leier feriebolig på Fanø. Fra å være en ukjent feriedestinasjon for mange nordmenn, har Fanø blitt et yndet feriested for nordmenn som vil leie feriehus i Danmark. Naturperlen blant de 42 frisiske øyene og de gamle idylliske havnebyene Nordby og Sønderho, danner i dag rammen for et myldrende ferieliv på sommerstid og har blitt et populært sted å leie ferieleilighet.

Kan du tenke deg å utforske Fanø fra sykkelsetet? Den lille øya har et godt nettverk av ruter og stier som passer perfekt for aktive dager på to hjul. Her er det også mulig å sykle på strendene på grunn av den kompakte og harde sanden. Panoramaruten "Luft under vingerne" tar deg gjennom øya vakre naturlandskap og passer godt for en dagstur. Du kan lese mer om sykkelparadiset Fanø her.

Velg et sommerhus på Fanø til din neste familieferie

Sommerhus i Rindby

Rindby ligger på den vestlige siden av Fanøs tynneste punkt cirka midt på øya. Her ligger sommerhusene vakkert plassert i kupert sanddynelandskap bak stranden. Du oppdager raskt at naturen på Fanø og rundt Rindby er uberørt med sanddyner, heier, enger og det fantastiske havet. På øya er det et rikt fugl – og dyreliv, og er du heldig kan du se både sjeldne fuglearter og sel. Fra et feriehus i Rindby har du tilgang på en hel del aktiviteter. Besøk den sørlige delen av stranden, og oppdag et helt område dedikert til kiting og vindsurfing.

Feriehus og sommerhus på Fanø

Når dere velger feriehus får dere ubegrenset med frihet og utallige valg, får dere ubegrenset med frihet og utallige valg. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper, gir mulighet for å planlegge den fantastiske ferien du drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan familien skal utnytte feriedagene. Mange velger også å benytte seg av større sommerhus, hvis hele storfamilien skal samles til for eksempel et weekendopphold. 

Vi gjør vårt ytterste for at oppholdet i en feriebolig i Europa skal bli så bra som mulig. Derfor har vi plassert servicekontorer i de største ferieområdene, slik at dere alltid kan få hjelp dersom dere trenger det. NOVASOL har eget servicekontor på Fanø, hvor dere kan få informasjon om lokalområdet og det praktiske rundt deres opphold.

Velkommen til NOVASOL og våre feriehus på Fanø!