Feriehus i Rindby

Sommerhus i Rindby er populært hos NOVASOL. Vi har et bredt utvalg av ferieboliger i Danmark, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Rindby består ikke av særlig mer enn en samling hus og gårder. Øyens eldste kirke lå i Rindby, men den ble revet i 1786. Kirkegården er dog bevart, og der står det et kapell som ble oppført i 1894.

Hvis du og familien din leter etter et deilig, naturvakkert sted å holde ferie i Danmark, er Rindby et innlysende sted å reise til. NOVASOL tilbyr billig utleie med en fantastisk utsikt over de hvite sandstrendene i Rindby. Og ryktet sier at solen alltid skinner i Rindby.

Det beste ved Rindby er helt klart stranden. Den er enormt bred, lang, hvit og barnevennlig. Vannet er klart, og det er hav så langt du ser. Husk at det er lov å kjøre bil på stranden, så dere kan ta med en kjempestor matkurv.

Det er alltid en verdt å ta en tur og besøke den idylliske lille øyen vest for Esbjerg. Ferjeturen fra fastlandet er det optimale tidspunktet til å koble fra og innstille seg på å holde fri fra hverdagens bekymringer. På Fanø er det ganske enkelt ingen vei utenom å slappe av og nyte øyen, med dens slående flotte natur og fantastiske byer.

Strender Fanø

Populære feriehus i Rindby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rindby

Loading...

Feriehus med basseng i Rindby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rindby

Loading...

Opplevelser i Rindby

Det er mye fint å se omkring området i Rindby dersom du reiser på ferie på Fanø. Turen til stranden er opplagt, men skal det skje noe annerledes, kan du f eks. spille fotball eller leie hest til en ridetur rundt det vakre landskap. Kast snøret i vannet ved Rindbys Put og Take sø – man kan stolt vende hjem med ettermiddagsmat. Besøker du Rindby i juni måned avholdes Dragfestivalen, der det er mange drager i utrolig flotte farger som befinner seg ved stranden, en opplevelse for store og små.