Feriehus på Als

Feriehus på Als

Feriehus på Als

Lei et feriehus på Als hvis du ønsker å kombinere vakre sandstrender og natur, velanlagte løypenett med sykkelstier, flere severdigheter og shopping med familien. Øyen er svært vakker og ligger i det sørlige Danmark.

Als er den syvende største øyen i Danmark og ligger i det sydelige Lillebælt mellom Jylland og Fyn. Man kan leie sommerhus på hele øyen som er 34 km fra Købningsmark i nord til Kægnes i syd. Både beliggenheten og sommerhusene er fantastiske. Kystlinjen på øya varierer veldig. Østkysten er halvmåneformet med klipper og uten snitt, mens Vestkysten derimot har bukter og viker som renner ut i Alssund og skiller Als fra Jylland.

Populære feriehus i Als

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Als

Loading...

Feriehus med basseng i Als

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Als

Loading...

Opplevelser på Als

Leier dere feriehus på Als, kan hele familien nyte godt av alle aktivitetsmulighetene og naturopplevelsene som finnes her. Feriehusutleie i Danmark byr på mange spennende opplevelser, og på Als er det som nevnt et velanlagt løypenett med sykkelstier. Dersom dere ønsker å komme dere litt ut av feriehuset i løpet av ferien, anbefales en sykkeltur. Lei sykler i nærheten og ta med hele familien på en deilig sykkeltur på øyen. Drømmer du om å prøve fiskelykken på Als finner du langs kysten rikelig av gode fiskemuligheter.

Men Als er ikke bare vakker natur. På Als ligger også Universe som er en av Danmarks mest populære fornøyelsesparker. Som gjester av NOVASOL vil familien få rabatt hvis en besøker Universe. Barna vil elske en ferie i feriehus på Als der de kan leke på stranden, utforske miljøet i trygge omgivelser, og til og med få besøke en stor fornøyelsespark. Det er ikke bare opplevelser for de små, på Als kan du også besøke Dybbøl Mølle og få med deg en historisk opplevelse fra krigen i 1864. På Als er det også mulighet til å ta en tur til Tyskland og handle i grensebutikkene som ligger der, i byer som Flensborg.

Ferie på Als

Ferie med frihet

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et sommerhus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge.

Lei et feriehus på Als i sommer og ta med familien på en uforglemmelig sommerferie! NOVASOL leier ut feriehus i hele Europa, så du vil garantert finne noe for deg!