Feriehus i Nr. Kettingskov

Det hyggelige feriehusområdet Nr. Kettingskov ligger mellom Asserballeskov og Mommark på Als. Sommerhusene ved Nr. Kettingskov ligger tett på havet. Fra flere av feriehusene får du derfor en vakker utsikt over det sørfynske øyhavet. Øya Als er et veldig populært reisemål for nordmenn som vil leie feriehus i Danmark. Det er ikke bare de danske feriegjestene som er glad i denne lille øyperlen. Als byr på opplevelser for alle, uansett alder og interesser.

Legg ferien til et feriehus på hyggelige Als

Populære feriehus i Nr Kettingskov

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nr Kettingskov

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nr Kettingskov

Loading...

Aktiviteter og opplevelser på og nær Als

Den største familieattraksjonen på Als er opplevelsesparken Universe, beliggende på den nordlige delen av øya. Her venter masse spennende og lærerike opplevelser som hele familien kan bli med på. De mange aktivitetene er bygget opp rundt vitenskapelig læring, lek og samarbeid. Prøv for eksempel en tur opp i 160 meters høyde med VR-briller på, eller test evnene som fakir. Eller hva med en familieduell på Segway? Det finnes også mange opplevelser for de minste i Pixiland. Fra feriehuset i Nr. Kettingskov er det rundt 20 kilometer til parken. 

En annen god familieattraksjon i området er det historiesenteret Dybbøl Banke. Her kan du lære mer om krigen i 1864 og dens betydning for livet på Als. Her utstilles utstyr, våpen, personlige brev og dagbøker fra soldatene som kjempet. Senteret har et større utendørsområde, der du kan få et innblikk i hvordan soldatene bodde. Rett ved siden av senteret ligger Dybbøl Mølle, et av Als mest kjente kjennetegn. I den lille butikk i møllen får du kjøpt forskjellige lokale produkter og naturligvis mel. På det store grøntarealet får du en fin utsikt over fjorden og skogsområdene. På en sommerdag kan du spise frokosten her, mens du nyter det vakre landskapet rundt deg. 

Ta en tur til Mommark med sin hyggelige havn, hvor du finner både fiske – og fritidsbåter. Fra Fynshavn kan du også ta en dagstur ut til øya Ærø. Båtturen tar rundt én time. På Ærø venter det en helt spesiell atmosfære og sjarme. Her finnes også gode butikker og mange gallerier. Stopper du innom Den Gamle Købmansgård, kan du for eksempel kjøpe whisky fra Ærø. I Marstal kan du besøke Marstal Søfartsmuseum, som har gode utstillinger, modellskip og spesielle gjenstander brakt til Danmark fra seilturer verden over. 

I Søndeborg kan du besøke Sønderborg Slott og etterpå kan du vandre på bryggen og beundre de vakre skipene. I byen finner du et stort utvalg av kaféer og restauranter.

Du finner deilige strender ved feriehuset i Nr. Kettingskov

Opplevelser i naturen rundt Nr. Kettingskov

Naturen på Als er variert og vakker. Rundt Nr. Kettingskov er det grønne områder, som inne i landet avløses av større skoger. Langs hele kysten kan du benytte deg av gode turruter, som tar deg forbi skog, strender og klipper. Den store Nørreskov er helt perfekt til både fot – og sykkelturer. I skogene Oleskobbel og Blommeskobbel kan du se noen av Nordeuropas største storsteinsgraver. Den lange kyststrekningen er også et paradis for fiskere. Her kan du få ulike fiskearter på kroken, som sjøørret. Særlig ved Fjordmosen, Drejet, Kegnæs Ende og Gammel Pøl er det gode fiskeforhold. 

Langs kysten er det naturligvis også mulighet for et forfriskende bad. Her venter flere gode strender på badeglade gjester. Stranden ved Nr. Kettingskov passer godt også for barnefamilier, da vannet er rolig. Blant de lokale er det stranden ved Skovmose som er den mest populære. Her er vannet også rolig, fordi området ligger i le av Fyn og Ærø. Stranden ved Fynshav er også veldig populær på grunn av sine gode fasiliteter, som har gitt den det Blå Flagg.

Feriehus i Nr. Kettingskov

NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter på hele Als. Vi har også servicekontor i området, og dette finner du ved Sønderborg. De ferieboligene NOVASOL formidler på Als er privateide og avspeiler derfor den enkelte eiers smak. Dette er med på gjøre oppholdet på Als unikt. 

Har du fått lyst til å oppleve Als, kan du enkelt søke deg frem til det riktige feriehus på våre nettsider. Alternativt kan du kontakte vår kundeservice. På plass på Als kan du ta kontakt med vårt servicekontor i Sønderborg, som gjerne deler sin lokalkunnskap med deg.