Feriehus i Mommark

Mommark sør i Danmark er et fantastisk hyggelig sted for de som vil leie feriehus i Danmark og slappe av. I Mommark ligger det et fantastisk sommerhusområde med vakre strender og NOVASOL har flere utleieboliger i alle prisklasser å velge mellom.

Feriehus i Mommark

Populære feriehus i Mommark

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mommark

Loading...

Feriehus med basseng i Mommark

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mommark

Loading...

Feriehus i Mommark

Den lille byen Mommark på Als i Sønderjylland er kjent for sin utrolig fantastiske og idylliske havn. Her kan man sitte å nyte iskrem eller noe å drikke og spise, mens man ser de lokale fiskerne komme hjem med dagens fangs og du kan også selv begi deg ut på en fisketur. Beveger man seg ned et par hundre meter fra kysten kan man ta seg en dukkert i havet.

Landskapet rundt den idylliske byen er preget av store skogområder, bakkelandskap og åkre. Den allsidige naturen innbyr til å sette seg på sykkelen eller snøre skoene og gå en tur på en eller flere a de mange vel tilrettelagte rutene.

Ferie i Danmark kan være usikkert værmessig, men når man bor i en av de flotte sommerhusene fra NOVASOL, er et par overskyende dager ikke et problem. Vi har ferieboliger som passer til alle type gjester. Stranden utenfor Mommark er i seg selv en opplevelse, med sitt fantastiske vann og skjønne sand. Men kjører man 7 kilometer syd for byen, finner man områdets beste sandstrand ved skovmose, som sies å være den beste stranden på hele As. Hvis feriebolig på Als er noe for deg, kan du allerede i dag kontakte NOVASOL og bestille sommerhus for deg og familien.

Det er svært enkelt og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie på øya Als. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.