Feriehus i Lavensby

Vurderer du å leie feriehus på Als, men er usikker på hvor på den fine ferieøya turen skal gå? Da har du kanskje ikke oppdaget hyggelige Lavensby enda. Her kan alle dine feriedrømmer gå i oppfyllelse, uansett om du ønsker en golfferie, aktiv ferie med naturopplevelser eller en kulturell ferie fylt med historiske bygninger og sjarmerende byer. Alt er mulig når du leier et feriehus i Danmark gjennom NOVASOL.

NOVASOL formidler feriehus og hytter i Lavensby

Populære feriehus i Lavensby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lavensby

Loading...

Feriehus med basseng i Lavensby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lavensby

Loading...

Aktiviteter i Lavensby

Naturen på Als beskrives best som grønn. Øya er nemlig utrolig frodig og leier du et sommerhus i Lavensby får du det perfekte utgangspunktet for utflukter ut i det vakre landskapet. Dra for eksempel ut på tur i Havnbjerg skog, som ligger kun tre kilometer fra Lavensby. Nørreskov er øyas største skog og passer ypperlig for fotturer. 

En ferie i Danmark er for mange synonymt med lange dager på stranden. Dra til den fine Lavensby strand og ta et avkjølende bad i havet. I Nord-Als idrettssenter finnes en stor svømmehall, så dersom været skulle vise seg fra sin verste side, er det fortsatt mulig å bade. Har du lyst til å prøve fiskelykken har du mulighet til dette i Nordborgsjøen. Vær oppmerksom på de lokale fiskereglene, da det i mange tilfeller er nødvendig med fiskekort og flere sjøer bruker «catch and release»-prinsippet. Det betyr at du ikke kan beholde fangsten din.

Utflukter og severdigheter

En ferie i Lavensby blir alt annet enn kjedelig. Utvalget av severdigheter og opplevelser er stort og variert. Her er det mye å fylle feriehusferien på Als med. Liker du å bli bedre kjent med lokal historie på ferier, kan du ta en titt på de historiske bygningene i området. Ta også en tur innom Havnbjerg mølle, som er bygget i nederlandsk stil. Nordborg kirke med sine interessante kalkmalerier fra rundt år 1500, samt Nordborg slott, er også verdt å få med seg. 

På Als finner du også opplevelsesparken Danfoss Universe, hvor barn og voksne kan tilegne seg kunnskap om naturvitenskap gjennom lek. Det blir uten tvil en morsom dag for hele familie. Parken ligger kun tre kilometer fra Lavensby. 

Hvis du ikke har noe imot en litt lengre kjøretur, ligger den tyske grensen bare 70 kilometer unna. Leier du et feriehus på Als, kan en tur til Flensborg være en fin opplevelse for hele familien. Der kan du vandre gjennom de hyggelige gatene, shoppe i mange butikker eller bare ta livet med ro på en av kaféene.

Feriehus i Lavensby

En feriebolig fra NOVASOL danner den perfekte rammen rundt din familieferie i Danmark. Vi har et bredt utvalg av feriehus og ferieleiligheter, så uansett hvilke kriterier du har for din feriebolig på Als, finner du det i vårt store sortiment.