Feriehus og ferieleiligheter i Kegnæs

Drømmer du om å leie et feriehus i Danmark til din neste ferie? Da bør du vende blikket mot den sjarmerende halvøyen Kegnæs på Als. Her finnes noe for enhver smak, uansett om du vil vandre på stranden, gå tur i skogen eller oppleve vakker arkitektur. Alt dette og mer til kan du oppleve i Kegnæs. 

Nordmenn elsker å feriere i Danmark og det med god grunn. Her venter late feriedager, fantastiske strender og nydelig mat. Ta gjerne med sykkelen eller lei en på stedet. Danmarks flate landskap er midt i blinken for deg som liker å oppdage nye destinasjoner fra sykkelsetet.

Lei et feriehus eller ferieleilighet i Kegnæs

Populære feriehus i Kegnæs

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kegnæs

Loading...

Feriehus med basseng i Kegnæs

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kegnæs

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Naturen i Kegnæs er frodig og flatt med flere skogsområder, så søker du opplevelser ute i det fri er dette stedet for deg. Den fugleinteresserte kan glede seg over et utrolig rikt fugleliv på øya. En god måte å oppdage det skjønne landskapet på, er ved å ta med familien på fot – eller sykkelturer. Har du ikke mulighet til å ta med egen sykkel, er det mulig å leie sykler på Kegnæs. 

Halvøya har også en lang rekke gode, langgrunne strender. Dette gjør Kegnæs til en barnevennlig feriedestinasjon. Her er det også mulig å prøve ulike typer vannsporter, som for eksempel surfing. Det er også fine forhold for deg som vil leie båt og oppdage halvøya fra vannet. Du kan selvfølgelig også prøve fiskelykken, og se om det er mulig å fange kveldsmaten selv. 

Attraksjoner og severdigheter

Én ting du ikke må gå glipp av når du leier feriehus på Als, er Kegnær fyr. Innbyggerne er veldig stolte av fyrtårnet som gir deg anledning til å se utover «hele verden». Du bør også besøke St. Johannes kirken, eller Kegnæs kirke, som også er en viktig severdighet. Kirkens grunnstein ble lagt på sankthans i 1615, og ble derfor oppkalt etter Johannes Døperen. Kirken er kjent for sitt timeglass på prekestolen. 

Leier du et feriehus i Danmark, og velger Als, er du ikke langt unna grensen til Tyskland. Når ferien går til Kegnæs, er det enkelt å ta en dagstur til Flensborg, som ligger kun 60 kilometer unna. Ellers ligger den kjente Dyddøl Mølle og historiesenteret Dyddøl Banke kun en halvtime unna. Her kan både små og store tilbringe en spennende dag i året 1864.

Feriehus i Kegnæs

En ferie på Kegnæs byr på noe for enhver smak, og når du velger en feriebolig fra NOVASOL får du det perfekte utgangspunkt for ferien i Danmark. Opplev alt denne vakre halvøya kan by på. Se vårt utvalg av feriehus her på våre hjemmesider og bestill din neste ferie i Danmark i dag!