Feriehus i Skovmose

Skovmose på øya Als er en av våre mest attraktive destinasjoner ved feriehusutleie i Danmark. Ved Skovmose strand synger fuglene, mens badegjestene nyter en dukkert i bølgene. Opplev den ultimative ferien i et feriehus fra NOVASOL.

I våre herlige feriehus i Skovmose på Als, finner du et nydelig stykke Danmark. Sett fra deg kofferten og se frem til opplevelsesrike dager i Skovmose!

Lei feriehus eller leilighet i Skovmose

Populære feriehus i Skovmose

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Skovmose

Loading...

Feriehus med basseng i Skovmose

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Skovmose

Loading...

Feriehus i Skovmose

Sør-Jylland er et utrolig flott og spennende område å feriere i. Det gjelder ikke minst den lille byen Skovmose, som ligger ved noen av landets flotteste badestrender. Tett på våre feriehus finner du noen av de beste fiskeplassene på hele Als. Så er du interesert i å fiske er det hit du skal dra.

Velger du å legge ferien til et av de eksklusive feriehusene fra NOVASOL, kan du føle deg trygg på at de er av god standard. Våre ferieboligene har alle du moderne bekvemmeligheter, som forventes av et feriehus i Danmark. Vil du også oppleve Skovmose? Se gjennom vårt store utvalg, og finn det som passer deg best - her blir husene raskt revet bort.

Leier du sommerhus på Als kan du i Skovmose slippe unna hverdagens stress og jag, da området ligger godt avsides. Her er det lite trafikk, noe som gjør det trygt å la barna sykle ned til iskiosken alene. Samtidig ligger byen allikevel så tett på gode innkjøpsmuligheter at man aldri mangler noe.