Feriehus i Listed

På Bornholms nordkyst finner du den lille havnebyen Listed. Denne idylliske feriedestinasjon er perfekt for deg som ønsker en ferie unna de store turiststedene. Her kan du tilbringe tiden i vakker natur og fargerike omgivelser.

Feriehuset i Listed er et godt utgangspunkt for utflukter til andre steder på Bornholm, men du trenger ikke reise langt for å oppdage interessante severdigheter. Listed er nabo med både Bølshavn, Gudhjem og Svaneke, og her finner du også en rekke aktiviteter og severdigheter.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Listed

Populære feriehus i Listed

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Listed

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Listed

Loading...

Opplevelser

Listed har vært et fiskeleie siden 1300-tallet, og innbyggerne har gjort mye for å holde byen i live. Her finner du blant annet et lite fiskerimuseum, antikkhandel og kro. Noen ganger virker det som om tiden står stille i Listed. Her er det fint å rusle gjennom byen og stoppe innom røkeriet for en smak av det autentiske Bornholm. Atmosfæren her er avslappet og uten stress og mas. 

Nede ved havnen finner du en vakkert beliggende lekeplass, der barna kan boltre seg. I Listed er det også en strand, med flott beliggenhet mellom klippene. Ikke langt fra Listed finnes det flere fine strender, perfekte for en dag under den danske solen.

Aktiviteter og attraksjoner

Et feriehus på Bornholm er en god anledning til å være aktiv i naturen, og Listed er intet unntak. La tankene vandre der du rusler langs stranden, før du trekker deg tilbake til feriehuset.  Knytter du på deg joggeskoene, kan du for eksemepl ta turen til bautasteinen Hellig Kvinde, beliggende vest for Listed.

Ta turen til Svaneke, kun en kort kjøretur unna. Svaneke ble i 2013 kåret til Danmarks vakreste by, og her det mye å oppleve. Besøk for eksempel øyas største mikrobryggeri eller gå til innkjøp av håndlaget lakris og vingummi.

En kort kjøretur fra Listed kommer du til Gudhjem, som er en populær destinasjon. Her kan du for eksempel ta båten over til Christiansø, der du kan lære mer om Christian Vs gamle festning. I tillegg vil du oppdage at faunaen her ute er helt spesiell. Her finnes det nemlig kun to pattedyr, pinnsvin og mus. Turen over tar cirka én time.

NOVASOL feriehus i Listed

Vi har et bredt utvalg av ferieleiligheter og feriehus i hele Danmark, og Bornholm blir ofte trukket frem som en favoritt blant nordmenn. Når du legger ferien hit vil du nok forstå hvorfor! Den vakre naturen, de innbydende strendene og den avslappede atmosfæren er noe av det som gjør denne øya til et ferieparadis.