Feriehus på Sommerodde

Ved kysten vest for Dueodde, finner du feriehusområdet Sommerodde. Her har vi flere herlige feriehus som du kan leie til din neste ferie på Bornholm. Selv om Sommerodde ikke nødvendigvis er den mest kjente feriedestinasjonen i Danmark, så er dette det utmerket utgangspunkt for ferien. Beliggende ved havet, nær kjente Dueodde strand, og nabo med golfbanen, er dette et sted med muligheter for flott ferieopplevelse. Her ligger alt til rette for en minneverdig bornholmferie!

Feriehus Sommerodde

Populære feriehus i Sommerodde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sommerodde

Loading...

Feriehus med basseng i Sommerodde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sommerodde

Loading...

Aktiv ferie

Sommerodde ligger ved havet i den sørlige delen av Bornholm. Mot nord finner du Nexø Golfklubb, som er midt i blinken for deg som vil kombinere en ‘klassisk’ danmarksferie med golfspill. Golfbanen har 18 hull og ligger i grønne, vakre omgivelser. Leier du et feriehus på Bornholm med en golfferie i tankene, finnes det også golfbane i Rønne og Rø.

Nærheten til Dueodde og den berømte stranden gjør at muligheten for en herlig badeferie definitivt er tilstede. Stranden er ikke bare klassifisert som en av de beste på Bornholm, men også en av de beste i Danmark. Det er gangavstand fra Sommerodde til Dueodde strand, men ta gjerne sykkelen eller bilen om du har mye oppakning med deg.

Ferie i grønne omgivelser

Våre ferieleiligheter og feriehus på Bornholm ligger ofte i grønne naturomgivelser, noe som setter et avslappende preg på oppholdet. Å leie en feriebolig er en fin mulighet til å legge opp ferien akkurat slik du selv vil. Å spise frokost på terrassen, med utsikt over havet og dine nærmeste rundt bordet, er en fantastisk ferieopplevelse. Her bestemmer du selv om dagen skal tilbringes med sand mellom tærne, med vind i håret på båttur eller i rolige omgivelser ‘hjemme’ i feriehuset.

Du bestemmer selv om du vil spise middag i feriehuset eller på restaurant. I Dueodde finnes det flere restauranter dersom det frister med en middag ute.

NOVASOL feriehus i Dueodde

Vi har formidlet feriehus siden 1968 og kan i dag tilby feriehus og ferieleiligheter over hele Europa. Et feriehus i Danmark er en flott måte å oppleve den idylliske sommerstemningen landet byr på, samt å kunne feriere med hele familien i private rammer.