Feriehus i Svaneke

På nordsiden av Bornholm ligger feriestedet Svaneke. Den tidligere fiskerlandsbyen er omgitt av et vakkert, kupert landskap. Den varierte kystlinjen med sandstrender gjør denne regionen til et av de mest populære ferieområdene på Bornholm. Her kan du slappe helt av i grønne omgivelser, og nyte naturens ro fra feriehusets terrasse.

Feriehus i Svaneke

Populære feriehus i Svaneke

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Svaneke

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Svaneke

Loading...

Opplevelser og attraksjoner

De små gatene og hyggelige restaurantene i fiskeværet, tar deg tilbake til en annen tid. En tid da stress, hektisk hverdag og teknologi ikke eksisterte. Besøk det største micro-bryggeriet på Bornholm, Svaneke Bryghus, der du kan smake på det lokalt bryggede ølet. Prøv også håndlaget is, karameller, lakris og vingummi.

Her finner du en mengde gallerier, glassblåseri og keramikkverksteder. Ta turen ned til Glastorvet, et område der lokale kunstnere har skapt et felles miljø. Ikke langt herfra ligger Svanekegaarden, og her holdes det ofte konserter, foredrag og mange andre kulturelle arrangement.

Møtepunktet til innbyggerne er i dag, som det har vært i mange år, fortsatt det ukentlige markedet. Dette arrangeres på onsdager og lørdag, og her kan du rusle blant lokale produkter og delikatesser, mens du tar inn den livlige atmosfæren.

Ferie i Bornholm

Aktiviteter og natur

Ta på gode sko og vandre rundt i de små gatene, mens du tar inn den behagelige atmosfæren i Svaneke. Svaneke ble i 2013 kåret til Danmarks vakreste by, så her er det helt klart mye fint å se. Går du forbi havnen mot nord, kommer du til huset der Oluf Høst vokste opp. Selve Oluf Høst museet ligger i Gudhjem. Besøk røkeriet, der du kan smake på mange ulike typer røkt fisk eller kjøpe med ‘hjem’ til feriehuset. I Svaneke venter opplevelser som garantert vil gjøre oppholdet i et feriehus i Danmark fantastisk.

Går du sørover fra havnen kommer du til Svaneke fyr, som ikke lenger er i drift. Her ligger også Hullehavn strand, som blir regnet som byens beste strand.

Reiser du med barn er Brandegardshaven et flott ekskursjonsmål. Parken har den største lekeplassen på øya, samt tivoli, badeland og dyrepark.

NOVASOL feriehus i Svaneke

NOVASOL har et stort utvalg av ferieleiligheter og feriehus på Bornholm, og du kan enkelt gjøre et søk på våre nettsider for å finne ferieboligen som passer deg best. Vi har ferieboliger i ulike prisklasser og i ulik standard. Uansett om du ser etter en enkel ferieleilighet, eller behov for et stort feriehus med alle fasiliteter, finner du det blant våre ferieboliger!