Feriehus i Hasle

Rundt 10 kilometer nord for Bornholms hovedstad Rønne finner du Hasle, som blant annet er kjent for sitt silderøkeri og hyggelige havneområde. Her har befolkningen gjennom generasjoner livnært seg av fiske, noe som fortsatt setter sitt preg på den idylliske småbyen. I havneområdet  kan du daglig treffe på lokale yrkesfiskere som legger til kai med dagens fangst om bord i sine fargerike fiskeskøyter. Vestkysten  av Bornholm er på mange måter en liten hemmelighet, da det foreløpig ikke er så mange turister som har funnet veien hit. Desto større er grunnen for å leie et feriehus her, for stort nærmere det autentiske Bornholm kommer du ikke.

Feriehus i Hasle på Bornholm

Populære feriehus i Hasle

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hasle

Loading...

Feriehus med basseng i Hasle

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hasle

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Det betagende kystlandskapet rundt Hasle byr på så vel langstrakte  sandstrender som stupbratte klipper. Den lille bykjernen kan friste med hyggelige småbutikker, bakeri og kafeer. Med et feriehus på Bornholm som base ligger alt til rette for spennende og varierte ferieopplevelser.

Om du leier et feriehus i dette området trenger du ikke å velge mellom hav, innsjø eller skog. Flere av våre ferieboliger har en fantastisk utsikt over havet, samtidig som de ligger i rolige skogsområder tett på naturen. I nærheten finner du også idylliske Rubinsø, med omgivelser som  frister til lange turer til fots eller med sykkel. For den badeglade er veien aldri lang til nærmeste strand, og glem for all del ikke å smake på fersk fisk fra Bornholms røkeri.

Skulle det friste med et litt mer eksklusivt miljø, anbefaler vi en feriebolig i Hasles havneområde. Her finner du moderne leiligheter med utsøkte detaljer, høy komfort og praktfull havsutsikt. Den attraktive beliggenheten et steinkast fra småbåthavnen, danner en perfekt ramme om en hyggelig ferie i autentiske og innbydende omgivelser.

Tilbring sommeren i et feriehus på Bornholm

Ferie for den badelystne

Tradisjonelt sett har det vært vanlig at fisken som hentes opp fra havet, for det meste sild, har blitt røkt umiddelbart. Røkeriet eksisterer  fortsatt og er verdt et besøk. Gå ikke glipp av muligheten til å smake på de lokale delikatessene!  Nyt måltidet på en benk i det intime havneområdet, la Hasles særegne og ramsalte atmosfære sette deg i et behagelig feriemodus og vit at det  ikke blir mer bornholmsk enn dette.

I havneområdet finner du også det arkitekttegnede badeanlegget Harbour Pool, som frister med badeopplevelser for hele familien. Den største og mest barnevennlige badestranden ligger  rett sør for Hasle. Bornholm er en perfekt destinasjon med spektakulær natur og et vell av opplevelsesmuligheter. Det er ikke uten grunn at mange turister kommer tilbake år etter år.

Feriehus i Hasle

NOVASOL ble grunnlagt i 1968 og har siden den gang vokst til å bli landets største formidler av feriehus. Takket være dette kan vi også tilby et stort antall feriehus på solskinnsøya Bornholm. For det er intet sted i Danmark som kan skilte med flere soltimer i året enn den betagende øya i Østersjøen. Alle våre feriehus er inspisert og godkjent av våre lokale representanter, og du kan føle deg trygg på at det du ser på våre nettsider stemmer overens med det som møter deg på stedet.

Skulle du ha behov for assistanse på stedet, er du hjertelig velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike og vennlige medarbeidere ved servicekontoret i Rønne. Vi ønsker deg varmt velkommen til Bornholm og våre feriehus i Danmark.