Feriehus i Rønne

Rønne er Bornholms hovedstad og er i dag øyas største by. Her kan du blant annet oppleve rik kultur og historie. Uansett om du velger et feriehus et annet sted på Bornholm, bør likevel denne byen stå på listen over ting å gjøre på ferien.

I Rønne kan du blant annet se Danmarks eldste teater og besøke Bornholm Museum, der du kan lære mer om øyas historie. Vandre gjennom de trange, brosteinsbelagte gatene og ta inn den livlige atmosfæren.

Lei feriehus i Rønne

Populære feriehus i Rønne

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rønne

Loading...

Feriehus med basseng i Rønne

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rønne

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

På ferie i Rønne bør du besøke Store Torv, beliggende midt i byen, som opprinnelig var en militærparade. I dag er dette stedet hvor innbyggerne møter byens besøkende. Her finner du også flere restauranter og kafeer,  samt at det arrangeres markedsdager med jevne mellomrom. På disse markedene kan du kjøpe et utvalg av bornholmske spesialiteter, fra fersk fisk til ulike håndverksgjenstander.

Rønne og Nexø er de eneste byene i Danmark hvor du kan oppleve konsekvensene av russernes bombing i mai 1945.  Bornholm var fortsatt okkupert av tyskerne etter frigjøringen, og ble derfor mål for et angrep som ødela hvert tiende hus i byen. I dag vil du legge merke til de røde og gule «bombehusene», hus som erstatter ødelagte bygninger, som er en del av dansk krigshistorie.

En ferie i Rønne passer for hele familien

Aktiv ferie

I Rønne finnes det også en 18-hulls golfbane, for deg som ønsker å spille en runde golf på ferien. Her finnes det også muligheter for deg som ønsker å prøve vindsurfing, seiling eller fisking. Vil du heller ta livet helt med ro kan et besøk til Diamant Spa være noe å sette på ferieagendaen. Her kan du blant bade, ta badstue og bestille ulike behandlinger.

Strandliv på Bornholm

En ferie på Bornholm er ikke komplett uten en dag eller to på stranden. Ikke langt fra det yrende bylivet i Rønne finner du flere fine sandstrender. Nørrekås er ikke bare byens store båthavn, men også en populær strand midt i byen. Noen få kilometer unna Store Torv ligger Antoinette strand. Galløkken er også en populær strand, beliggende bare en kilometer sør for sentrum. Denne stranden ligger ved naturområdet Galløkken. Bornholm er en feriefavoritt blant nordmenn, mye på grunn av de mange solskinnstimene og de gode strendene. Den første gangen du besøker øya vil du forstå hvorfor!

NOVASOL feriehus i Rønne

Rønne er ikke bare en ideell feriedestinasjon i seg selv, det er også et flott utgangspunkt til ekskursjoner til andre deler av Bornholm. Her er det mye å oppleve, mye mer enn du klarer på et ferieopphold. Rekker du ikke alt, kan du prøve igjen neste gang du besøker Bornholm. De aller fleste som besøker dette ferieparadiset, ønsker å oppleve denne fine øya flere ganger.

Uansett hvor du ønsker å leie ferieleilighet eller feriehus i Danmark, finner du et stort og variert utvalg hos NOVASOL. Legg enkelt inn et søk på våre nettsider i dag og kanskje du finner ferieboligen som passer din drømmeferie?  Vi ønsker deg velkommen til våre feriehus i Rønne!