Feriehus i Algarve

Mer enn 50% av alle turister som årlig legger sin ferie til Portugal, velger Algarve som destinasjon, og med god grunn. Algarve er den sørligste provinsen i Portugal, og er den destinasjonen med desidert best klima, et enormt utvalg av aktiviteter samt steder å besøke.

Du vil også finne et stort utvalg av feriehus i Algarve. Destinasjonen tilbyr aktiviteter og ferieboliger for enhver. Du kan nyte en avslappende ferie i et feriehus i Algarve, eller oppleve en aktiv og levende ferie med utgangspunkt i en ferieleilighet. Med nydelig vær hele året, er det ikke rart at så mange velger nettopp Algarve og feriehus i Portugal.

Algarve

Populære feriehus i Algarve

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Algarve

Loading...

Feriehus med basseng i Algarve

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Algarve

Loading...

Golf

Med nesten 40 golfbaner spredt over hele regionen, er Algarve golf-hovedstaden i Portugal. Uansett hvor du velger å bestille feriehus eller ferieleilighet i Algarve, kan du være sikker på at det ligger en golfbane i umiddelbar nærhet.

Sett bort i fra de mest ivrige golferne, vil det for de fleste være fristende å lade batteriene etter et spill på 18 hull. Algarve tilbyr rundt 100 sandstrender perfekt for avslapning. Benytt deg av vår feriehusutleie i Portugal, og bo med kort avstand til både aktiviteter og avslapning.

Opplev den rike kulturen

Planlegg utflukter fra ditt feriehus i Algarve, og bli kjent med den autentiske portugisiske gjestfriheten. Med utgangspunkt i et NOVASOL feriehus, kan du absorbere den rike portugisiske kulturen til det fulle. Uansett om du bor i et feriehus eller en ferieleilighet, er byene i Algarve lett tilgjengelige. Flere av byene er fullpakket med kulturelle opplevelser for deg å utforske, vakre historike bygninger, kirker og palasser, i tillegg til ukentlige markeder. I den nordlige delen av Algarve, kan du også nyte den overveldende naturen.

Smak på den lokale maten

Sulten? Forbered et hjemmelaget måltid i ditt feriehus, med de beste råvarene fra det lokale markedet. Eller dersom du foretrekker å gå ut, tilbyr Algarve et stort utvalg av spisesteder. Algarve er den regionen i Portugal som kan skilte med det største antallet av resaturanter med Michelin stjerne. Forlat komforten av din ferieleilighet, og nyt en lokal, enkel og rimelig, men likevel god lunsj.

Typiske lokale retter er Sardines Assadas [grillede sardiner], Morgado de Figo [fikenkake] og Frango Assado com Piri-piri [kylling piri piri]. Du vil ikke bli skuffet; de potugisiske restaurantene utstråler høy kvalitet. Friheten er stor og mulighetene mange dersom du benytter deg av vår feriehusutleie i Portugal. Minnene fra Algarve vil være mange og vare livet ut.

Attraksjonene er mange

Ved å benytte deg av vår feriehusutleie i Algarve, får du en unik mulighet til å kombinere det beste av historiske og kulturelle opplevelser, samt nyte en avslappende strandferie. Start turen fra din ferieleilighet, besøk gamle markedsbyer og fort fra det 8.århundret, opplev de beste museene og nyt atmosfæren som Portugal byr på. Algarve er fullpakket med små koselige havnebyer som du kan besøke på utfluktene fra ditt feriehus, for eksempel det maritime sentrum av Lagos. Nyt en romantisk middag ved havnen og se fiskebåtene forberede seg før nattens fangst. Opplevelsene er aldri langt unna din feriebolig i Portugal.

Strendene langs den vakre Algarvekysten

Algarve har noen av de beste strendene i Portugal, mange bare en rask kjøretur fra ditt feriehus eller din ferieleilighet. Den vakreste stranden i Portugal, Praia da Marinha, er en attraksjon i seg selv. Algarve er også kjent for sin dramatiske steinete kyst, men bak hver sving skjuler det seg likevel en ny sandstrand med krystallklart vann, klar for deg å utforske.

Våre feriehus og ferieleiligheter i Algarve

Våre ferieboliger i Algarve gir deg den beste muligheten til å besøke destinasjonens vakre strender, oppleve de mange attraksjonene, smake på den nydelige lokale maten og møte lokalbefolkningen. Nyt et opphold i ditt eget feriehus med svømmebasseng, eller dra på utflukter langs kysten. Våre feriehus i Algarve er det perfekte utgangspunktet for en herlig ferie i solen. Bestill en ferieleilighet i Portugal i dag, og opplev det beste Algarve har å tilby!