Feriehus i Midtre Portugal

Nøkkelordene for denne fantastiske delen av Portugal er autentisk og uberørt. Området er virkelig det grønne hjertet av Portugal, med store variasjoner i landskapet og en utrolig natur. Fra det majestetiske Serra da Estrela (stjernefjellene) med den høyeste toppen på Portugals fastland, til de fantastiske strendene på Costa de Prata (sølvkysten), tilbyr regionen noe for alle ferieformål.

Book et feriehus her, og du kan vandre eller sykle gjennom de frodige skogene, langs de krystallklare elvene, uventede snødekte bakker og brevann, vakre daler og autentiske grender og landsbyer hvor du fortsatt kan føle innflytelsen fra årene av romersk og maurisk dominans.

Du kan også nyte den herlige og imponerende kystlinjen på Costa da Prata, med sine mange livlige kystbyer, sandstrender og utrolige bølger, som danner et mekka for surfere. Det Midtre Portugal tilbyr alt.

Centralna Portugalia na wakacje

En middelaldersk opplevelse

Du finner hele 16 verdensarvsteder i Portugal, et imponerende antall for et land av dets størrelse. Midtre Portugal har blitt kjent for sine mange slott og skatter som stammer fra middelalderen, fra det 11. til det 13. århundre.

Det er laget en rute som tar deg til 20 av de mest spennende severdighetene, noe du absolutt burde se nærmere på om du bor i et feriehus i regionen og er interessert i historie.

Hovedstaden Lisboa ligger helt sør i regionen, sammen med den kjente byen Sintra som også står på verdensarvlisten takket være sin skjønnhet og historiske betydning.

Spektakulær natur

Midtre Portugal viser en utrolig variert og dramatisk natur, perfekt om du vil booke et feriehus i vakre naturomgivelser. Fjellområdet stykkes opp av lever, skoger og innsjøer, og er et svært populært område blant portugisere med et hjerte for naturopplevelser. Mange elver og innsjøer i området brukes til bading og forskjellige vannsporter, og det er her mange av de lokale bruker fritiden sin.

Ta en vandretur opp en vakker fjellside, eller legg ut på en svømmetur langs elvebredden, for virkelig å oppleve et av de vakreste landene i verden, gjennom feriehusutleie i Portugal.

Feriehus i Midtre Portugal

Book et av våre nydelige feriehus i Midtre Portugal, og du har et perfekt utgangspunkt for en avslappende ferie ved bassengkanten eller opplevelser på landsbygda. Alle NOVASOLs feriehus i Europa er håndplukket av våre representanter, både i Portugal og øvrige feriedestinasjoner.