Feriehus i Lisboa

Drømmer du om en solfylt ferie i en europeisk storby? I Lisboa skinner sola 290 dager i året. Byen har temperaturer som sjelden faller under 15 grader, noe som gjør dette til en fantastisk helårsdestinasjon. Lisboa er en av de eldste byene i verden, og den eldste i Vest-Europa, og byen har et hav av monumenter for deg som er interessert i historie. Ønsker du en avslappende ferie kan Lisboa skilte med mange vakre strender ikke langt fra bykjernen.

Byen med de syv fjell og smale gater, er den historiske og pulserende hovedstaden i Portugal, og en av de mest populære feriedestinasjoner i Europa. Byen består av flere kommuner, beliggende på begge siden av utmunningen av Tejo-elven, hvor den Atlanterhavet og gir en kystlinje på 321 km, fulle av sandstrender. Lisboa er den eneste europeiske hovedstaden som ligger så tett på vakre sandstrender, noe som gir deg den perfekte muligheten til å nyte både byliv og late dager på stranden. Alt dette fra ditt feriehus i Portugal!

Våre feriehus i Lisboa er din inngangsbillett til en fantastisk ferieopplevelse i Portugal – slik får du muligheten til å utforske hvert eneste hjørne av denne fantastiske hovedstaden. I Lisboa kan du vandre i trange gater, ta de berømte trikkene som transporterer deg opp de bratte gatene eller ta en kaffe mens du beundrer fargene i byen. I Lisboa kan listen over ting å gjøre bli veldig lang! I denne tidløse byen kan du oppdage spektakulær arkitektur, palasser og steder som gir en fantastisk utsikt over byen.

Feriehus i Lisboa

Lisboa for hele familien

Reiser du med familien vil en tur til Oceanarium i Parque de las Naciones de Lisboa være populært. På akvariet kan du se alt fra oter, til fisker og pingviner. Herfra kan du også ta en tur med taubanen, som ender i en flott utsikt over Parque de las Naciones og elven Tajo.

Ta med barna til opplevelsesparken i sportskomplekset i Cruz Quebrada. Her kan barna utfolde seg fritt i ulike hinderløyper, på blant annet en taubane mellom trærne som ender i en 200 meter lang sklie.

Smak på det portugisiske kjøkkenet

Autentiske mat – og musikkopplevelser

Lisboa er byen der “fado”-musikken ble født i 1820-årene. Her kan du fortsatt få en autentisk opplevelse av denne tradisjonelle portugisiske musikkstilen. Dette er en fantastisk opplevelse du ikke må gå glipp av!

Leier du et feriehus i dette området, kan du oppleve forskjellige områder med unik kulturarv, sjarmerende fiskelandsbyer, romantiske steder med uforglemmelige solnedganger, gode restauranter og stilfulle nattklubber. Selve byen er full av vakre monumementer, datert tilbake til det 16. og 18. århundre. Lisboa-området har det beste av alt du noensinne kan ønske til en perfekt ferie i et feriehus i Portugal. Du bør også prøve den tradisjonelle retter med den ikoniske ingrediensen Balahau, saltet torsk. Det sies at det finnes over 1000 oppskrifter i Portugal basert på salt torsk. Ofte servert med poteter akkompagnert av Vinho Verde, portugisisk «ung» vin, eller mer modne viner som Dão, Alentejo eller Douro.

Lei feriehus i Lisboa

Attraksjoner og severdigheter

Ikke gå glipp av monumenter som Monasterio de los Jerónimos, som er et kunstverk både på innsiden og utsiden. Her er det alltid mange turister, men en tur hit vil alltid være verdt eventuelle køer. Ta trikken til Castillo de San Jorge, og la utsikten ta pusten fra deg. Går du av noen stopp før, kan du spasere gjennom de trange gatene i nabolaget Alfama og ta flotte bilder ved noen av utsiktspostene.

Basílica da Estrela er en av Lisboas mest elskede landemerker. Innsiden av kirken er dekorert med portugisisk marmor, og mange av maleriene her inne er laget av kjente italienske kunstnere. I tillegg kan du gå 114 trappetrinnene som gir en flott utsikt over byen.

Igreja de São Vicente de Fora er en av Portugals viktigste kirker og kloster. Den originale kirken ble grunnlagt i 1147 av den første portugisiske kongen, Afonso Henriques. Bygningene som står der i dag er resultatet av en rekonstruksjon på ordre fra kong King Philip II of Spain, som ble konge i Portugal i 1580.

Lisboa - en by full av overraskelser

Få andre byer har den samme sjarmerende kombinasjonen av gammelt og nytt som Lisboa. Her kan du fint bruke noen fridager på å slentre ned de brosteinsbelagte gatene, eller bare observere hverdagen fra en hyggelig kafe. Se de vakre flisbelagte fasadene på eldgamle hus. Hvis du noensinne blir lei av Lisboas mange severdigheter og lyder, er området rundt fylt med små landsbyer og liv. Utforsk den lille badebyen Cascais, eller ta en dagstur fra feriehuset til Sintra i Parque Natural de Sintra-Cascais. Sintra er en eventyrverden og Europas største eksempel på den fargerike romantikkstilen på 1800-tallet. Arkitekturen her er inspirert av kjærligheten til kunsten og mystikken i gamle kulturer. Bykjernen i Sintra står på UNESCOs verdensarvliste, og er en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Sintra kan enkelt nås med buss eller tog fra Lisboa.

Ferieleilighet og hus i Lisboa

Det gir trygghet å vite at alle våre feriehus i Portugal har blitt godkjent av NOVASOL før de tas inn i sortimentet. Bestiller du et av våre feriehus i Portugal får du dessuten med vår Trygghetspakke, uten noen ekstra kostnader. Du kan lese mer om Trygghetspakken, som blant annet inkluderer avbestillingsforsikring ved plutselig sykdom, i våre leievilkår.

Leter du etter feriehus med gode aktivitetsmuligheter, kan Lisboa være for deg. NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968 og har i dag et stort utvalg av feriehus i Europa.

Dersom du har noen spørsmål vedrørende vår hytteutleie i Portugal, er du velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med alle spørsmål du måtte ha, eller dersom du ønsker hjelp med bestilling av din neste ferie. Bestill en NOVASOL hytte neste gang du legger ferien til Lisboa!