Feriehus i Bolilmark

Bolilmark er et sommerhusområde på øyen Rømø. Her lokker sandstrender og naturen i et av de vakreste områdene når man ferierer i Danmark - og NOVASOL tilbyr sommerhusutleie ved Bolilmark. Med NOVASOL feriehus i Bolilmark er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med utleie av ferieboliger, og har et stort utvalg av herlige ferieleligheter i hele Danmark.

Bolilmark på øya Rømø er et hyggelig og naturskjønt ferieområde på vadehavsøya Rømø. Det er et av de mindre sommerhusområdene på øya, men det er muligheter for å benytte de herlige badestrendene, surfe eller dra på opplevelsestur på øyen.

Sommerhusene ved Bolilmark er hyggelige og har alle sammen gress på taket, slik at husene passer godt inn i det naturvakre området. Her har du muligheten til å tilbringe din neste ferie, og NOVASOL tilbyr feriehus her og ellers i Danmark. Ta oss med på råd neste gang du arrangerer ferie.

Feriehus i Bolilmark

Populære feriehus i Bolilmark

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bolilmark

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bolilmark

Loading...

Feriehus i vakker natur

I tillegg til å by på fantastiske badestrender innbyr området rundt Bolilmark til gåturer i den vakre naturen, til surfing på havets bølger, drageflyvning, kjøring i kitebuggy på den brede sandstranden eller til en ridetur på øyen. Opplev også den store Dragefestivalen som avholdes hvert år i september. Her er himmelen over Lakolk Strand dekket av store og små drager, i utallige utforminger. Et fantastisk syn alle vil se.

Dessuten kan du prøve å gå på havbunnen, uten å bli våt, og finne spennende ting. Tidevannet blottlegger deler av havet utenfor øya og sandbunnens dyreliv myldrer frem. Når tidevannet snur, er det lystfiskernes tur, og det er gode muligheter for fangst.