Feriehus i Lakolk

Hvis du gjerne vil leie sommerhus på Rømø, og gjerne vil være midt i Danmarks skjønneste natur og tett på en av Skandinavias bredeste sandstrand, så ta en titt på feriehusene i Lakolk.

Lei feriehus i Lakolk

Populære feriehus i Lakolk

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lakolk

Loading...

Feriehus med basseng i Lakolk

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lakolk

Loading...

Sommerhus i Lakolk

Lakolk er det eldste ferieområdet på Rømø - og det største området beliggende på vestsiden av øyen. Her har du utsikt over havet og en av Europas vakreste badestrender når du ferierer i Danmark, i tillegg til at du har naturen og flotte sanddyneområder med siv og lyng rett utenfor vinduene.

I Lakolk på øyen Rømø finner du sublim feriestemning i hyggelige fiskerimiljøer, mange feriegjester er stamgjester og noen av sommerhusene så gamle som fra 1895. Her i dette paradiset kan du skape rammene om den perfekt ferie i Danmark, og NOVASOL tilbyr sommerhus i alle klasser og for alle smaker, uansett om du liker hverdagsferier eller ferie i luksusklassen.

Lakolk er omgitt av et flott sandbankområde med siv og lyng langs kysten, og inne i landet er det store lyngområder, naturområder med furutrær, et rikt dyreliv og mange stier, blant annet i Tvismark Plantage et par kilometer fra byen. Perfekt for en ferie i Danmark!

På resten av øyen finner du museer, gallerier, kafeer og restauranter og mye mer. Du kan også velge å dra inn til fastlandet via den faste demningen og gå på opplevelse i fantastiske Ribe, Løgumkloster og Skærbæk. Det avholdes også en stor dragfestival på Lakolk Strand, den første helgen i september.