Feriehus i Juelsminde

Østjyllands kuperte landskap er dominert av dype fjorder, elvedaler og sletter. I fjordene kan man bade, fiske, seile og surfe. Området rundt Silkeborg – Det Midtjyske Sjøhøyland – er dominert av naturperler som Himmelbjerget og Danmarks høyeste punkt Yding Skovhøj, hvorfra utsikten over Silkeborgsøyene og Gudenelven kan nytes. Gudenelven snor seg vakkert gjennom land og by. Et opphold i Ry, hvor mange små joller og den gamle hjuldamperen seiler, er en nytelse for sjelen og øyet.

Juelsminde-halvøya byr på storslåtte panoramaer, skogsidyller og vakre bindingsverkgårder. Juelsminde er en skjønn, gammel by, men også en by, som lever i nåtiden. Hele sommeren er det liv og glade dager på de fine sandstrendene i Juelsminde, som også er ideelle for små barn. Vejle ligger ikke langt unna og dermed er Legoland innenfor en kort rekkevidde.

Feriehus eller ferieleilighet i Østjylland

Populære feriehus i Juelsminde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Juelsminde

Loading...

Feriehus med basseng i Juelsminde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Juelsminde

Loading...

Ferie for hele familien

I hyggelige Juelsminde ligger alt til rette for en familievennlig ferie. Atmosfæren i byen er noe helt eget og må oppleves. Opplev den varierte naturen fra en av de mange sykkel – og vandrerutene. Stouby skogen er spesielt godt egnet for gåturer og du finner flere steder som er perfekte for en piknik rundt Teglærkssøen. For fiskeentusiaster er Østjylland et paradis! Her kan du blant annet fiske i havnen eller i en av de mange vakre innsjøene. Våre feriehus i Østjylland er også et godt utgangspunkt for utflukter. Besøk Givskud Zoo, hvor du kan dra på safari blant spennende dyr. Også i Djurs Sommerland finnes det attraksjoner for hele familien.

Feriehus og leilighet i Juelsminde

Juelsminde – en helårsdestinasjon

Vårt utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Juelsminde, samt mange andre vakre områder på Østjylland og i Danmark generelt, er tilgjengelig for avslappende ferier hele året. På sommeren kan du nyte lange dager på stranden, i de travle byene eller på feriehusets terrasse med en god bok. I de kjøligere månedene kan du nyte tid foran peisen med en kopp varm drikke, etter en lang gåtur på stranden. Dersom du ønsker å tilbringe ferien med storfamilien eller med en gruppe venner, kan du bestille et av våre store feriehus med plass til 10 personer. Nyt samværet i private omgivelser, der familien selv kan sette tempoet for dagene sammen. Våre feriehus kommer med personlighet og sjel, og du får en smak av det lokale livet. Hos NOVASOL har du også mulighet til å ta med familien firbente familiemedlem, dersom du ønsker det. Her kommer hunden til å like seg! Kryss av for husdyrvennlige hus når du søker igjennom våre feriehus i Juelsminde og begynn å planlegg Danmarksferien.

Feriehus i Juelsminde

Stranden har det kjente Blå Flagg, og vannet er derfor et av de bedre. Strendene er også svært nærme byen , og du har mulighet til å bevege deg opp fra solsengen for å ta en spasertur dersom du blir lei av å ligge i solen hele dagen.

Naturen er som resten av Østjylland fantastisk, og Juelsminde byr på flere benker og bord som du kan spise nisten din ved når du tar en gåtur, eller kanskje du bare trenger en pause for å roe ned pusten fra den lange gåturen.

Vejle ligger ikke langt unna og dermed er Legoland innenfor en kort rekkevidde, og her tilbyr NOVASOL rabatt på inngangen. Her er mange spennende aktivitetsmuligheter i Juelsminde for hele familien!

Velkommen til et av våre feriehus i Østjylland og ha en flott ferie i Danmark.