Feriehus i Femmøller

Et feriehus på Djursland er en fin måte å tilbringe ferien. Går ferien til den sjarmerende tettstedet Femmøller, kan du oppleve noe av det beste Djursland kan by på. Her kan du utforske nydelige strender, imponerende natur, vakre bygninger og unike severdigheter. NOVASOL har formidlet ferieboliger i Danmark gjennom 50 år, og du kan derfor trygt overlate ferien til oss.

Lei feriehus i Femmøller hos NOVASOL

Populære feriehus i Femmøller Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Femmøller Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Femmøller Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Femmøller Strand

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Naturen på Djursland er en severdighet i seg selv. Et feriehus i Femmøller er en utmerket anledning til å utforske de naturattraksjonene som finnes på halvøya. Ikke langt unna ligger nasjonalparken Mols Bjerge, og du kommer deg hit via «den italienske sti». Turruten har fått navnet på grunn av landskapets utseende, som minner om et italiensk kystlandskap fylt med gyvel - og enebærbusker, og et blått hav i bakgrunnen. Selve nasjonalparken er vakker, og her kan du oppleve noe av Danmarks mest unike natur. 

Du kommer sikkert til å legge inn litt strandtid på ferien, og da er det jo praktisk at det ligger en strand rett ved Femmøller. Femmøller strand er perfekt for barnefamilier, stranden er nemlig langgrunn og har fine badetemperaturer.

Legg ferien til et feriehus på Djursland

Attraksjoner og severdigheter

En ferie i Femmøller blir alt annet enn kjedelig. Byen og resten av Djursland har mye å by på, så her vil det ikke mangle på aktiviteter og opplevelser. Femmøller er oppkalt etter fem møller, som stod ved Mølleåen. I dag er det kun fire møller igjen, da den femte brant ned i 1688. I dag er det restaurant i to av møllene. 

En tur innom en fornøyelsesparkene hører med på ferie på Djursland. Ikke mer enn en halvtime unna, ligger en av Nordens største fornøyelsesparker, Djurs Sommerland. Her kommer både små og store til å få en morsom dag. I parken finnes åtte forskjellige temaland. Her er det alt fra vikingland til vannland, og barn i alle aldre vil garantert elske det!

Kun 12 kilometer unna Femmøller ligger hyggelige Ebeltoft. Her venter museer, butikker, kaféer og mye mer. I Ebeltoft er det blant annet mulig å se verdens lengste treskip, Fregatten, som deltok i den andre slesvigske krig i 1864.

Feriehus i Femmøller

Det er mye å finne på når du leier feriehus på Djursland. NOVASOL har et stort og variert utvalg av ferieboliger i Danmark, så det blir ikke noe problem å finne det feriehuset som passer deg og din familie. Søk og bestill din neste feriebolig i Danmark enkelt og sikkert på våre nettsider.

Når du bestiller feriehus eller ferieleilighet gjennom NOVASOL får du i tillegg vår Trygghetspakke, uten ekstra kostnad. Les mer om vår Trygghetspakke i leiebetingelsene.