Feriehus i Grenå

På Djursland finner du den lille havnebyen Grenå. Her er det mye spennende å finne på, både i byen og på resten av Djursland, som er godt kjent for å være en god familiedestinasjon. Noe av grunnen til det er nettopp det store utvalget av attraksjoner, vakker natur og den lange kystlinjen.

Feriehus på Grenå

Populære feriehus i Grenå

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Grenå

Loading...

Feriehus med basseng i Grenå

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Grenå

Loading...

Feriehus i Grenå

Sommerhusområdene ved Grenå Strand ligger tett på en av de beste strendene i Danmark. Med idylliske sanddyner, ren og hvit sand, og ikke minst Blå Flagg-utmerkelsen, er dette et fint sted å tilbringe dagene. Stranden er populær, men det er god plass til alle. Her finnes det gode parkeringsforhold, toaletter og forskjellige aktivitetsmuligheter, som strandvolleyball.

Fra feriehusene i Grenå er det ikke langt inn til byens sentrum. De fire kilometerne kan du enkelt ta på sykkelsetet, med bil eller på offentlig transport. I Grenå er det flere gode severdigheter og ikke minst en hyggelig bykjerne. Her er det alltid mye liv, spesielt i sommermånedene. Opplev ulike markeder, musikk og de ulike butikkene. I bykjernen, ved den flotte kirken, starter byens tre gågater. I hver gågate er det forskjellige butikker, samt hyggelige kafeer og restauranter. Ved havnen er det mye liv om sommeren, når både gamle trebåter og moderne yachter legger til. Også ved havnen finner du flere kafeer og restauranter, og dette er det perfekte stedet for en ispause.

Attraksjoner og opplevelser

Fra kirka og statuen av Søren Kanne, kan du se ned til byens museum – Djursland Museum. Beliggende i en gammel, men velholdt kjøpmannsgård, finner du et museum fullt av sjel. Her kan du lære om livet i Grenå. Ikke langt herfra ligger den Gamle Smia, hvor du kan se eksempler på smedens arbeid opp gjennom tidene.

Ikke langt fra feriehusene på Djursland, er det også kort avstand til Kattegatsenteret. Store akvarier med fargerike fisker, haibasseng og akvarier der du kan ta på ulike sjødyr. Du får mye spennende informasjon her, og utenfor kan du besøke selbassenget og en utendørs lekeplass.

En ferie på Djursland tar deg også tett på andre familieattraksjoner, hvor familien enkelt kan bruke hele dagen. På Djursland kan du for eksempel ta turen til Ree Park og Skandinavisk Dyrepark. Den mest kjente attraksjonen er likevel Djurs Sommerland. I parken venter fornøyelser av alle slag.

På Djursland er det fint å søke avslapning eller økt energi i naturen. Den lange kyststrekningen er et eldorado for fiskere, og her finnes det en lang rekke steder å kaste snøret i vannet. I det bratte terrenget, spesielt i nasjonalparken Mols Bjerge, ligget alt til rette for deg som vil prøve mountain bike. De naturskjønne omgivelse egner seg også godt til fotturer, kanskje med en pakket piknikkurv. Dra for eksempel til Jernhatten nær Ebeltoft, og nyt utsikten fra toppen. På hele Djursland er mange skogsområder og små landsbyer med mye sjel og sjarm.

Spennende byer nær Grenå

Aarhus er den absolutt største byen i området, og fra Grenå er det en liten times kjøretur inn til sentrum. Her ligger butikkene på rekke og rad i byens hyggelige gågate, for den som er glad i shopping. Fyll dagen med besøk i noen av de mange museene. Blant de mest populære besøksmålene er kunstmuseet ARoS og Den Gamle By. Ta en pause på en av de hyggelige kafeene langs elven eller i latinerkvarteret. Randers er også en by med mange opplevelser. Randers Regnskog er en av de mer eksotiske. Her går du rundt i regnskogen blant dyr og over deg flyr fugler fritt. Randers har også en hyggelig bykjerne.

Feriehus på Djursland

NOVASOL har formidlet feriehus i Danmark i mange år og vi vet hva som skal til for at du får en fin ferieopplevelse. Vårt store utvalg gjør at du enkelt kan finne din neste ferie blant våre ferieboliger i Danmark.