Feriehus i Store Sjørup

En ferie i Danmark er alltid en god idé, spesielt hvis man leier et NOVASOL feriehus på Bornholm. Det er her du finner tettstedet Store Sjørup. Hva stedet «mangler» i størrelse, gjør den opp for med sjarme og vennlige innbyggere. På ferie på Djursland kan du nyte den vakre naturen, nærheten til havet og et unikt utvalg av severdigheter og opplevelser. NOVASOL har formidlet ferieboliger i Danmark i 50 år, så du kan trygt legge ferien i våre hender.

NOVASOL feriehus i Store Sjørup

Populære feriehus i Store Sjørup

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Store Sjørup

Loading...

Feriehus med basseng i Store Sjørup

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Store Sjørup

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Hvis du elsker å være utendørs og nyte godt av det naturen kan by på, er Store Sjørup stedet for deg. Hvis du vil at ferien i Danmark skal fylles med sol, hav og strand, kan du ta turen til Store Sjørup strand, ofte kalt «Stranden ved Paradiset». Dette kalles den fordi du passerer et vakkert skogsområde med rikt planteliv, hvor geitet står og gresser, på veien ned til stranden. Stranden er i seg selv et lite paradis, med deilig vann og fløyelsmyk sandbunn.

Er du ute etter fiskeopplevelser på ferien? Da kan du glede deg til gode fiskemuligheter i Randers fjord. Her kan du fiske etter en lang rekke fiskearter, som for eksempel havørret, abbor og sild. Er du heldig og får fisk på kroken, kan du jo ta den med tilbake til sommerhuset på Djursland og lage en deilig middag.

I den sørlige delen av Djursland, bare fire mil fra Store Sjørup, ligger den vakre nasjonalparken Mols Bjerge. Nasjonalparkens bølgende landskap er helt unikt i forhold til det ellers flate Danmark. Utover de imponerende åsene, kan du også oppleve en allsidig flora og fauna, gamle skoger og historiske skatter.

Severdigheter i og rundt Store Sjørup

Store Sjørup og resten av Djursland har flere spennende og unike severdigheter. Av lokale opplevelser finner du det utrolig hyggelige kremmermarkedet, Sommerby, som arrangeres hver tirsdag i juli. På markedet kan du gjøre fine funn i en av bodene og møte hyggelige lokale. 

Gammel Estrup herregård huser i dag Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum. Museet tar for seg selve herregården, men også generelt om de danske herregårdenes historie. Det er en levende opplevelse, og du føler som du tas med tilbake i tid, der du vandrer blant personalet som er utkledd i gammeldagse klær. 

Når du leier et feriehus har du det ideelle utgangspunktet for utflukter. Fra Store Sjørup kan du legge ut på flere spennende dagsturer, for eksempel til Djurs Sommerland, beliggende kun 30 minutter unna. Der venter morsomme opplevelser for både små og store. Randers Regnskov ligger også bare 30 minutter unna feriehuset. Er du glad i musikk, og spesielt Elvis Presley, kan du ikke gå glipp av et besøk til Memphis Mansion. Museet er dedikert til «the king of rock n’ roll», Elvis Presley.

Feriehus i Store Sjørup

Som du skjønner, blir en ferie i Store Sjørup alt annet enn kjedelig. Med et feriehus fra NOVASOL, får du og familien de perfekte rammene for å nyte livet og tilbringe tid sammen. Her er det også gode muligheter til å nyte alt det badebyen og resten av halvøya kan by på.