Feriehus ved Øer Strand

NOVASOL kan tilby en rekke ferieboliger i Danmark, beliggenheten I en av landets vakreste steder; nemlig Øer Strand på halvøyen Djursland.

Øer strand er et meget ettertraktet ferieområdet , får både danske og utenlandske feriegjester, og området har mye å tilby uavhengig av om det er barnefamilie, et par eller en vennegjeng som sammen leier sommerhus i Østjylland.

Lei feriehus ved Øer Strand

Populære feriehus i Øer Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Øer Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Øer Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Øer Strand

Loading...

Natur og byliv

Naturen på denne halvøyen er elsket av mange og både for barn og voksne er det mange fine opplevelser. Stranden nær Øer Strand er et kapittel for seg selv, vannet er lavt og ved lavvann kommer flere sandøyer til syne, helt perfekt for de minste med spann i hånden som skal på jakt etter strandens smådyr. I Mols Bjerge Nasjonalpark venter både store skoger, myrer, innsjøer og kystområder, som bidrar til et ganske særlig plante- og dyreliv i området. Selve Mols Bjerge er alltid spennende å utforske og fra de høye utsikter, kan man se helt til Samsø.

I bil kommer man hurtig fra Øer Strand inn til en av Danmarks hyggeligste kjøpmannsby, Ebeltoft. Er været fint så kan det anbefales å ta en sykkeltur gjennom sykkelstien fra Øer Strand inn til Ebeltoft, det er nemlig en fantastisk tur. Når dere nærmer dere Ebeltoft vil byens landmerker, Fregatten Jylland ta dere i mot fra avstand. I de hyggelige gågater finnes det mange ulike butikker med f eks. lokalt kunsthåndverk. På torget ved det gamle rådhus er det ofte markeder, musikk og annen underholdning i sommersesongen.

Opplevelser for hele familien

Det er ikke vanskelig å få feriedagene til å gå når dere ferierer ved Øer Strand. Ta en tur i f eks. Ree Park – Ebeltoft Safari, i Djurs Sommerland eller til Århus hvor dere kan besøke kunstmuseet ARoS. Felles for alle stedene er at du gjennom NOVASOL får rabatt for inngangen.