Feriehus og ferieleiligheter i Podstrana

Lei et feriehus eller ferieleilighet i ferieparadiset Podstrana, kun sju kilometer utenfor byen Split. Podstrana ligger ved foten av fjellet Perun, består av fem mindre landsbyer og anses som en del av Split riviera. Området er en svært populær, og ganske eksklusiv, forstad til Split. I NOVASOLs utvalg av ferieboliger i Podstrana, finner du flere som ligger direkte ved vannet. Her kan du bo med det krystallklare Adriaterhavet rett utenfor døren.

Dersom du ønsker å leie en feriebolig i Dalmatia, kan du se våre ferieleiligheter i Podstrana, som ligger ganske sentralt i regionen. Området var tidligere en del av Split, og det tar i dag rundt 15 minutter med buss eller bil inn til sentrum av byen.

Lei ferieleilighet i vakre Podstrana

Populære feriehus i Podstrana

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Podstrana

Loading...

Feriehus med basseng i Podstrana

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Podstrana

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Podstrana er midt i blinken for deg som søker en aktiv ferie i et feriehus i Kroatia. Nærheten til fjellterreng og merkede ruter, gir gode mulighet for klatring, fot – og sykkelturer. Når du tar deg opp på kalksteinsryggen Perun, tas du med på en reise gjennom slavisk mytologi. Perun er nemlig i følge slavisk mytologi navnet på den høyeste guden i Pantheon og guden over lyn og torden. I området finnes det fortsatt spor etter kapeller og kirkegårder fra Middelalderen. 

Liker du å utforske reisemål fra vannet, kan du frem mot en feriehusferie i Podstrana. Nyt utsikten fra en kajakk eller kano, før du padler ned den rolige elven Žrnovnici. Her venter et frodig elvelandskap med et yrende fugleliv. 

I tillegg til flotte turområder og vakker natur, kan Podstrana by på utmerkede bademuligheter. Kystlinjen strekker seg seks kilometer, og her er vannet ganske rolig. Området passer derfor barnefamilier og deg som liker rolige svømmeturer. Her kan du ta avkjølende bad i havet på varme dager, og det sies at Podstrana har en av de beste vannkvalitetene i Kroatia.

Lei et feriehus i Podstrana nær Split

Attraksjoner og severdigheter

Leier du et feriehus nær Split, kan du ikke gå glipp av et besøk til denne fantastiske byen. Med en imponerende historie, som strekker seg tilbake til år 200 e.Kr., kan du forvente en rekke spennende severdigheter og opplevelser. Selve sentrum av byen er bygget opp rundt keiser Diokletians palass, som er en spektakulær attraksjon. Palasset er en av verdens best bevarte romerske bygninger. Du bør heller ikke gå glipp av St. Dolmnius, byens åttekantede katedral, som opprinnelig var keiser Diokletians mausoleum. I tillegg til en lang rekke severdigheter, kan byen friste med et stort utvalg spisesteder, barer og butikker. Frister det med et avkjølende bad i løpet av dagen, kan du oppsøke en av byen strender. 

Fra en feriebolig i Podstrana kan du enkelt komme deg til flere av Kroatias aller flotteste severdigheter, der mange står på UNESCOs verdensarvliste.

Feriehus og ferieleiligheter i Podstrana

NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa, samt i Egypt. Du finner et stort antall feriehus og ferieleiligheter i Kroatia – et land som virkelig har blitt en feriefavoritt blant nordmenn. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten «all inclusive». Det vil si at du slipper å tenke på sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Velkommen til en avslappende ferie i en av våre ferieboliger i Podstrana!