Feriehus og ferieleiligheter på Pašman

Lei feriehus på øya Pašman

Feriehus og ferieleiligheter på Pašman

Utenfor kysten sør for Zadar ligger ferieperlen Pašman. Leier du et feriehus på den frodige øya, kan du finne ferieroen blant vinmarker og olivenlunder. Atmosfæren er avslappet og stressfri, og legger til rette for fine feriedager. 

NOVASOL formidler feriehus i hele Kroatia, og du kan velge i et bredt utvalg av både destinasjoner og boformer. I vårt sortiment finner du alt fra enkle ferieleiligheter til luksuriøse feriehus med eget svømmebasseng.

Populære feriehus i Pasman

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pasman

Loading...

Feriehus med basseng i Pasman

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pasman

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Øya har vært bebodd siden romertiden og ble nevnt i skrifter allerede i 1067. Det finnes derfor et stort antall fine attraksjoner på øya. Besøk den vakre St. Michael-kirken, der du kan beundre verkene til den berømte maleren Medovic. Det er flere fine kirker på øya, som St. Anthony og St. Francis. Det finnes også en rekke kulturelle attraksjoner på øya, som klostre og museum.

Lei ferieleilighet på Pašman

Aktiviteter og opplevelser

Mange velger en øyferie når de leier feriehus i Dalmatia. Pašman er en populære destinasjon på grunn av det vakre landskapet og det varme vannet. Det er også et perfekt reisemål for sykkel – og gåturer hele året rundt. Det finnes mange merkede og tilrettelagte ruter på øya. Det er også mulig å besøke nasjonalparkene Kornati og Telescica, som er noen av de mest populære utfluktsmålene i Nord-Dalmatia. 

Ønsker du en avslappende ferie med lange dager på stranden, finnes det flere flotte strender på Pašman. Banj, Dobropoljana og Ždrelac – Matlovac er noen av strendene der du kan tilbringe tiden. Etter en lang dag på stranden kan du prøve ut noen av øyas tradisjonelle matretter. Fiske har lange tradisjoner på øya, og her er fiskerettene ferske og ikke minst svært smakfulle.

Feriehus og ferieleilighet på Pašman

Bestill din neste feriebolig hos NOVASOL og tilbring ferien i private omgivelser. Alle feriehus og ferieleiligheter formidlet av oss er privateide, og det betyr at du kan legge opp oppholdet akkurat slik du selv ønsker. Du behøver ikke å forholde deg til fastsatte måltider, men ta dagen litt som den kommer. 

Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive». Det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader, og heller nyte tiden litt ekstra. Når du bestiller feriebolig gjennom oss får du tillegg Trygghetspakken inkludert uten ekstra kostnader. Hva Trygghetspakken inneholder kan du lese mer om i våre leiebetingelser. Velkommen til NOVASOL og våre feriehus på øya Pašman!