Feriehus og ferieleiligheter i Selca

Den lille feriebyen Selca ligger på øya Brač, rundt én kilometer fra kysten. Leier du et NOVASOL feriehus i Selca, vil du garantert bli fascinert av områdets imponerende tradisjoner innen arbeid med stein. I sjarmerende  Selcas er nesten alle hus bygget av den  hvite steinen øya Brač er så kjent for. NOVASOL formidler et stort antall feriebolig på øya Brač. Finn din drømmebolig i Kroatia og bestill din neste ferie hos NOVASOL i dag.

Feriehus og ferieleiligheter i Selca på øya Brac.

Populære feriehus i Selca

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Selca

Loading...

Feriehus med basseng i Selca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Selca

Loading...

Ferie på øya Brač

Brač er en av de største øyene i den kroatiske skjærgården, og et utmerket valg for deg som vil leie feriehus i Dalmatia. En ferie på Brač kan inneholde så mangt, men mange velger å tilbringe dagene på de fantastiske rullesteinstrendene. Er du glad i strandlivet kan øya by på en av landets fineste strender, nemlig Zlatni rat. Er du mer interessert i opplevelser kan du Brač også by på en rekke severdigheter. Øya ligger dessuten i god avstand fra historiske byer som Split og Makarska. 

Naturomgivelsene på Brač er preget av tett vegetasjon, der olivenlunder og pinjetrær er dominerende. Øya er også kjent for sin hvite marmor, bracki karmen, som blant annet er brukt i Det hvite hus. Du vil også merke at mange av husene i landsbyene på Brač er bygget av hvit stein. 

Et feriehus på Brač er for deg som ønsker avkjølende bad i Adriaterhavet, aktiviteter i vakker natur og gode matopplevelser.

Steder å besøke

Helt øst på Dalmatias største øy ligger den lille fiskerlandsbyen Sumartin, der du blant annet kan bli med på båtturer ut til bortgjemte bukter og fantastiske strender. Her finnes en rekke vandre – og sykkelstier som tar deg gjennom olivenunder og vingårder med utsikt over Adriaterhavet. Besøk det fransiskanske klosteret der sjeldne bøker, skrifter og kunstverk oppbevares. Sumartin har etter hvert blitt en av Bračs mest populære reisemål, og herfra kan du også ta bilfergen over til Makarska. 

Supetar er den største byen på øya. Her venter koselige gater, deilig sjømat og fine severdigheter. I løpet av sommeren arrangeres det også en del konsert og utstillinger som det er verdt å få med seg. 

Ikke langt unna Selca ligger også turistområdene Punitnak og Ružmarin, som også er verdt et besøk.

Feriehus og ferieleiligheter i Senca

Har du fortsatt ikke funnet feriebolig  til ferien? Da er kanskje et feriehus i Kroatia for deg. Historiske attraksjoner, krystallklart badevann, varmt vær og god mat er bare noen av tingene som venter i landet som de siste årene har seilet opp som en feriefavoritt. 

NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa. Uansett om du søker store ferieboliger for hele familien eller enkle feriehus tett på havet, finner du din neste drømmebolig hos NOVASOL.