Feriehus og ferieleiligheter i Kaštela

Dersom du ser etter din neste feriedestinasjon langs den kroatiske kysten, bør du se våre feriehus i Kaštela. Vakkert plassert i Kaštela-bukten, ikke langt fra Split flyplass, ligger en ferieperle du ikke bør gå glipp av. Se vårt store utvalg av feriehus i Dalmatia og finn din neste drømmebolig i Kaštela.

Kaštela består av de sju havnebyene Kaštel Štafilić, Kaštel Novi, Kaštel Stari, Kaštel Lukšić, Kaštel Kambelovac, Kaštel Gomilica og Kaštel Sućurac. Hver del av byen har sitt eget særpreg og plass i regionens historie. Tettstedene ble i sin tid bygget opp rundt 16 borger, som fungerte som forsvarsverk, men ble også brukt av adelsfamilier fra Split og Trogir. I dag er Kaštela mest kjent for sju borger; Stafileo, Cippico, Koriolan, Rosani, Vitturi, Cambi, Kastilac og Glavica.

Kaštela betyr faktisk borg, og det er kanskje ikke så rart at stedet ble kalt nettopp dette.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Kaštela

Populære feriehus i Kastela

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kastela

Loading...

Feriehus med basseng i Kastela

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kastela

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Kaštela kan friste med en rekke fine strender og krystallklart badevann. Her ligger alt til rette for fine feriedager! Etter en deilig dag på stranden kan du trekke deg tilbake til feriehuset, eller nyte et bedre måltid på en av byens mange spisesteder. Kaštela har også en veldig fin promenade langs vannet. Den er hele åtte kilometer lang og perfekt for deg som liker å spasere litt på ferien. Kommer du deg av gårde tidlig om morgen, kan du også stoppe innom markedet i Kaštel Stari, der du kan kjøpe fersk frukt og bakervarer. 

Dersom du leier feriehus i Kaštela i sommermånedene kan du se frem til en rekke kulturelle arrangementer. På sommeren kan du oppleve et stort antall konserter, utstillinger, teaterforestillinger og mye mer i byen. Ønsker du et aktivt feriehusopphold i Kroatia? I Kaštela kan du prøve deg på seiling, roing, tennis, dykking, klatring og vandre – eller sykkelturer.

Attraksjoner og severdigheter

Dersom tiden tillater det bør du legge inn en dagstur til vakre og historiske Split. Byen har en imponerende lang historie, som strekker seg helt tilbake til år 200 e.Kr. Første stopp på turen til Split bør være den romerske keiserens Diokletians palass. Gamlebyen er bygget opp rundt palasset og her finnes det flere gode spisesteder, kafeer og barer. Katedralen St. Dolmnius bør også stå på listen over severdigheter denne dagen.

Feriehus og ferieleiligheter i Kaštela

NOVASOL formidler feriehus og ferieleiligheter over hele Europa, samt Egypt. I vårt store utvalg finner du alt fra hytter i fjellheimen og ferieleiligheter med enkel standard, til luksuriøse feriehus og storslagne herregårder. 

Alle feriehus i Kroatia er det vi kaller «all inclusive», det vil si at du slipper å tenke på sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Du kan derfor ta livet helt med ro og nyte oppholdet til det fulle. Velkommen til NOVASOL for våre ferieboliger i Kaštela!