Feriehus i Zagvozd

Zagvozd er en liten landsby ikke langt utenfor byen Makarska. Her kan du leie feriehus og bo litt utenfor de store turistområdene. NOVASOL formidler blant annet feriehus med eget svømmebasseng  i Zagvozd. Her ligger alt til rette for gode ferieopplevelser for hele familien.

Feriehus i Zagvozd

Populære feriehus i Zagvozd

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Zagvozd

Loading...

Feriehus med basseng i Zagvozd

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Zagvozd

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Et feriehus i Dalmatia er en ypperlig mulighet til å utforske Kroatias vakre naturomgivelser. Zagvozd strekker seg inn i den vakre naturparken Biokovo. Nærheten til fjellkjeden ved samme navn gir muligheter for flotte fot – og sykkelturer. I parken venter rundt 100 vandreruter, og i utkanten av parken finner du en promenade på rundt 20 kilometer. Dette er en av Kroatias foretrukne destinasjoner for klatrere, og en dag i fjellet midt i blinken for deg som vil kjenne på adrenalinet. Her blander dessuten den friske hav – og fjelluften seg med lukten av tett granskog, en duft som helt sikkert vil friske opp kropp og sinn.

I Zagvozd går en av Kroatias eldste kulturfestivaler av stabelen hvert år i juli og august. Da samles skuespillere fra hele landet her for å fremføre teaterstykker og konserter, ofte utendørs, under festivalen Glumci u Zagvozdu. Dette er verdt å få med seg om du leier feriehus i Zagvozd i denne perioden. 

Rundt én halvtime fra Zagvozd ligger Makarska, som er selve hjertet av rivieraen. Byen kan friste med vakker arkitektur, spennende severdigheter, sandstrand og utallige spisesteder og barer. For å bli kjent med byen kan du for eksempel ta turen til det fransiskanske klosteret, Sv. Marko-kirken og galleriet Gojak. Leier du et feriehus i Zagvozd kan du benytte deg av områdets gode beliggenhet i forhold til noen av Kroatias historiske byer. Trogir når du på rundt én time, mens vakre Split og Salona ligger rundt fem mil unna. Det er heller ikke langt til Cetina-elven, som i tillegg til flotte turmuligheter, kan by på aktiviteter som rafting.

Hvorfor leie feriehus i Kroatia?

Kroatia er en fantastisk feriedestinasjon som passer til alle årets ferier. Her kan du tilbringe varme dager på flotte rullesteinstrender, spise fersk sjømat og oppleve fantastiske severdigheter. Det er ikke uten grunn at Kroatia har seilet opp som en feriefavoritt blant nordmenn. Finn ditt neste feriehus i Kroatia hos NOVASOL i dag og se frem til gode ferieopplevelser.

Feriehus i Zagvozd

Ser du etter feriebolig i Zagvozd til din neste ferie? Hos NOVASOL kan du velge mellom enkle ferieleiligheter, moderne feriehus og villaer med eget svømmebasseng i Dalmatia. Dersom du ikke finner riktig feriehus på valgt destinasjon, kan du enkelt navigere deg frem til ferieboliger i nærheten med vår kartfunksjon. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Europa!