Feriehus i Jelsa

Nord på den vakre øya Hvar ligger den vakre havnebyen Jelsa – en av øyas hyggeligste landsbyer. Den lille byen byr på vakker natur, med pinjetrær og flotte strender, og en helt spesiell atmosfære. Leier du et feriehus i Jelsa, kan du oppleve noe av det beste ferieperlen Kroatia kan by på. Jelsa er en stille og rolig havneby, som til tross for økt turisme på sommeren passer midt i blinken for alle typer ferie. 

Jelsa er et utrolig vakkert reisemål og du vil garantert la deg fascinere av havnebyens skjønnhet. I tillegg kan området by på en rekke gode aktiviteter. Øst og vest for bykjernen finner du i tillegg steinstrender og badeterrasser der du kan tilbringe dagene. Det er heller ikke langt til noen av Kroatias beste strender.

Lei feriehus i Jelsa hos NOVASOL

Populære feriehus i Jelsa

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Jelsa

Loading...

Feriehus med basseng i Jelsa

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Jelsa

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Mange velger et feriehus i Dalmatia på grunn av det gode klimaet. Hvar er en av de mest solsikre øyene langs kysten. Med rundt 2800 soltimer i året, vil det helt klart være sol, bad og fullstendig avslapning som står i fokus på ferie her. Områdets bukter er langgrunne, og passer derfor barnefamilier med små barn.  Ønsker du en dag på stranden med litt privatliv, er det mulig å finne seg en bortgjemt bukt. Legger du ferien til Jelsa kan du dessuten ta turen over til en av landets mest kjente strender, Zlatni Rat. Det går båter fra Jelsa til naboøya Brac daglig. Zlatni Rat er ikke bare utrolig vakker – den er også ganske spesiell. Stranden endrer nemlig fasong når vind – og strømretningen skifter. 

I sentrum av Jelsa ligger et lite torg, der du kan sette deg ned og nyte livet på en restaurant eller kafé. I Jelsa finner du også restauranter nede ved havneområdet, samt bortgjemt i de trange smugene. Her er mulighetene for gode matopplevelser mange – fersk fisk og lokalprodusert vin og olivenolje er bare noe av det du kan se frem mot. Velg mellom alt fra fiskerestauranter til «konobas», som de tradisjonelle spisestedene kalles. 

Området rundt Jelsa egner seg godt for fot – eller sykkelturer. Et solid nettverk av stier tar deg til steder med nydelig utsikt over vakker natur og det krystallklare havet. Ikke langt unna Jelsa ligger fiskerlandsbyen Vrobska, som også er verdt å få med seg dersom du leier feriehus her. Besøker du Hvar på våren kan du ikke unngå å legge merke til lukten av lavendel, salvie og timian når du beveger deg rundt på øya. Ikke glem å kjøpe med deg en flaske lavendelolje hjem – det er nemlig denne som er den største eksportvaren her. 

For den aktive finnes det muligheter for blant annet tennis, vannaktiviteter, vindsurfing, seiling og minigolf. 

Leier du et feriehus i Kroatia, vil du kunne utforske en mengde historiske monumenter. Fra Jelsa kan du ta buss til byen Hvar, som har en rekke severdigheter. Her kan du blant annet se Stefanskatedralen og Europas eldste byteater. Tar du turen til Hvar by, finner du i tillegg et godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Byen har de siste årene blitt veldig populær, og her er det alltid mye liv og røre.

NOVASOL formidler ferieboliger på Hvar for hele familien

Feriehus i Jelsa

NOVASOL formidler mange ferieleiligheter og feriehus i Dalmatia, også i fantastiske Jelsa. Når du velger en privat feriebolig til ferien, kan du velge akkurat den som passer deg best. Er det en enkel ferieleilighet som passer dine behov? Eller ønsker du et stort feriehus med svømmebasseng? 

NOVASOLs ferieboliger i Kroatia er «all inclusive». Det vil si at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Det gir mer tid til å slappe helt av og komme til hektene i ferien. Bestill din neste feriebolig gjennom NOVASOL i dag og oppdag friheten som følger med!