Feriehus i Gradac

Kroatias kystlinje mot Adriaterhavet frister med fantastiske strender og krystallklart badevann. NOVASOL formidler feriehus i Gradac, den sørligste feriebyen langs Makarskas riviera, beliggende midt mellom Split og Dubrovnik. NOVASOL har et stort utvalg av feriehus i Kroatia, og i vårt sortiment finnes noe for alle ønsker og feriebehov. Langs Adriaterhavskysten venter døsige fiskerlandsbyer der du kan finne roen, men også småbyer med livlig atmosfære og yrende folkeliv. 

Gradac består av områdene Gradac, Brist, Podaca, Zaostrog og Drvenik. Velger du et feriehus i Gradac til din neste ferie, kan du se frem til et mildt klima, mange solfylte dager og flotte strender. I Gradac har lokalbefolkningen i mange generasjoner livnært seg på landbruk, fiske, olivendyrking, og i de senere årene turisme. Du kan derfor forvente matopplevelser i form av ferskfanget fisk, lokalprodusert oliven og generelt gode råvarer.

Feriehus i Gradac, Kroatia

Populære feriehus i Gradac

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gradac

Loading...

Feriehus med basseng i Gradac

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gradac

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Gradac venter flere flotte strender som er ideelle for dager med salte bad, sol og avslapping under flere hundre år gamle pinjetrær. Den mest berømte stranden er Gornja Vala, som også er den lengste stranden langs Makarskas riviera.

Når du har fått nok av sol og bad kan du utforske den kroatiske naturen. Kroatia kan friste med vakre og varierte naturomgivelser som er midt i blinken for deg som vil være aktiv på ferien. Fra Gradac kan du ta turen til naturparken Biokovo. Fjellmassivet strekker seg 36 kilometer langs kysten og ni kilometer inn i landet. Biokovos høyde og lengde er en av hovedgrunnene til at klimaet i området er så mildt. En av de mest populære vandrerutene i naturparken er opp fjellet Vosac (1421 moh), som ligger kun et par kilometer fra Makarska. 

Det er ikke bare på land opplevelsene står i kø. Langs kysten av Adriaterhavet finner du noen av Europas beste dykkeplasser. Det er gjort flere hundre arkeologiske funn langs kysten.

Ferie på Makarska-rivieraen

Makarska-rivieraen består av en rekke små landsbyer og fine feriebyer langs kysten av Adriaterhavet. Dette er et fint alternativ for deg som ønsker å leie feriehus i Dalmatia, uansett om du ønsker avslappende feriedager eller fartsfylte opplevelser. Her venter spennende besøksmål som Makarska, Tucepi, Baska Voda og Omis. 

Fra feriehuset i Gradac kan du ta en dagstur til en av rivieraen mest populære byer, Makarska. Se byen severdigheter som vakre kirker, fransiskanerklosteret og museet med den imponerende samlingen av skjell. Ved foten av  Biokovofjellene dyrkes det både oliven og vindruer, og du kan derfor glede deg til fantastiske smaksopplevelser.

Hvorfor ferie i Kroatia?

Adriaterhavskysten har vært en attraktiv feriedestinasjon i over 100 år, til tross for at Jernteppet hindret turister fra Vest-Europa å besøke området i en årrekke. Flere og flere turister har de senere årene oppdaget denne fantastiske delen av Europa, og Kroatia har blitt en feriefavoritt blant nordmenn.Leier du et feriehus i Kroatia gjennom NOVASOL, kan du se frem til en ferie i komfortable omgivelser.

Feriehus og ferieleiligheter i Gradac

Ønsker du en ferie i private omgivelser med et stort utvalg fasiliteter tilgjengelig? NOVASOL formidler alt fra store feriehus med plass til hele familien og ferieboliger med eget svømmebasseng, til moderne ferieleiligheter til vennegjengen eller kjæresteparet. Bestill et NOVASOL feriehus til ferien i Gradac i dag!