Feriehus og ferieleiligheter i Ploče

Ploče er en rolig relativt ukjent havneby i den sørlige delen av Dalmatia, beliggende mellom Split og Dubrovnik ved utløpet til Neretva-elven. Byen er omgitt av vakker natur, og her ligger de sju Baćina-sjøene og elven som forbinder Bosnia med Adriaterhavet. Ønsker du en ferie i nydelige naturomgivelser, kan du leie et feriehus i Ploče. 

NOVASOLs feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sluttrengjøring, sengetøy og forbrukskostnader. Konsentrer deg om det som er aller viktigst; kvalitetstid med familie eller venner.

Lei feriehus i Ploče hos NOVASOL

Populære feriehus i Ploce

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ploce

Loading...

Feriehus med basseng i Ploce

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ploce

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Dalmatia, er det aldri langt til nydelige strender, krystallklart hav og gode ferieopplevelser. I Ploče ligger det til rette for avslappende dager, der alt du må tenke på er hvilken bok du skal lese og hvilken restaurant du skal velge. 

Legg ferien til den lille byen Ploče og bo nær Neretva-elven. Elvens utløp er et stort delta sør for Ploče. Neretva leder til naturreservatet Modro Oko/Jezero Desne, som er midt i blinken for deg som vil legge ut på gåturer og nyte det rike dyrelivet. Det kan også anbefales å besøke de vakre Baćina –sjøene, der du kan bade, gå turer langs bredden og nyte stillheten.

Velger du en feriebolig i Kroatia til din neste ferie, kan du se frem mot attraksjoner og severdigheter i verdensklasse. Dersom tiden tillater det kan du legge inn en dagstur til Adriaterhavets perle, Dubrovnik. Her kan du blant annet oppleve den storslåtte gamlebyen, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979.

Feriehus og ferieleiligheter nær Dubrovnik

Feriehus og ferieleiligheter i Ploče

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger, og mange av disse finner du ved mindre ferieperler du kanskje ikke har hørt om. Opplev noe helt nytt på din neste ferie – kanskje finner du din neste feriefavoritt?

Bestiller du feriebolig gjennom NOVASOL får du i tillegg vår Trygghetspakke inkludert kostnadsfritt. Denne inneholder blant annet vår Avbestillingsdekning og Trygghetsgaranti. Du kan lese mer om vår Trygghetspakke i leiebetingelsene.