Feriehus og ferieleiligheter i Pakoštane

Pakoštane ligger vakkert til mellom Adriaterhavet og innsjøen Vransko jezero. Leier du et feriehus i Pakoštane kan du derfor se frem til mange og varierte aktivitetsmuligheter. NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Dalmatia, og du kan enkelt søke deg frem til din drømmebolig her på våre nettsider. Pakoštane ligger nær flere flotte utfluktsmål som Biograd na Moru, Zadar, Nin, Šibenik og Split. Mulighetene for fine dagsturer er mange, og det er kun tiden som setter begrensninger for hva du kan se og gjøre. Biograd na Moru ligger kun 10 minutters kjøring unna Pakoštane. Her kan du vandre langs strandpromenaden, besøke det regionale museet, og bare nyte alt den «hvite byen ved havet» kan by på.

En feriebolig i Pakoštane er midt i blinken for familieferien

Populære feriehus i Pakostane

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pakostane

Loading...

Feriehus med basseng i Pakostane

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pakostane

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ønsker du å nyte solen, havet og strandlivet, er Pakoštane rett destinasjon for deg. Her finnes det flere fine strender som Pilatuša, Punta, Janice, Bužakovina , Porat og Dolaška Draga. De fleste strendene passer godt for familieferier, og i nærheten finner du koselige kaféer og restauranter. Alle strendene har det rene og krystallklare Adriaterhavet til felles – en hovedingrediens for en fantastisk dag på stranden. 

For deg som ønsker et aktivt opphold i et feriehus i Dalmatia, kan Pakoštane by på en rekke flotte sykkel – og vandreruter, klatrepark, kajakk – og kanopadling og mye mer. Reiser du med barn kan du også ta turen til Fun park Mirnovec, en temapark i Biograd na Moru. 

Besøker du Pakoštane i løpet av sommeren kan det være du får med deg festivalen  Materine užance. Dette er en mulighet for besøkende å smake lokale retter, og du kan blant annet få servert  nydelig sjømat, desserter, ost og kjøttprodukter. Får du ikke med deg Materine užance, kan du likevel spise godt på ferien. De lokale restaurantene serverer autentiske dalmatiske retter, som smaker ekstra godt med et glass lokalprodusert vin til.

Lei feriehus i Pakoštane og opplev vakker natur

Naturomgivelser

Pakoštane ligger nær fire av Kroatias totalt ni nasjonalparker. Krka, Paklenica, Kornati og Plitvička-sjøene. I tillegg har området to naturparker; Telešćica og Vransko jezero. Pakoštane er midt i blinken for aktive feriedager i vakre naturomgivelser.

Vransko jezero er Kroatias største innsjø. Hit kommer fuglekikkere i håp om å få øye på noen av de spesielle artene som holder til her. Innsjøen fungerer nemlig som et neste urørt habitat, og mange fuglearter trives godt her. Her er det også gode muligheter for fiskeentusiasten, og rundt sjøen finner du en tilrettelagt rute med informative plakater om fuglelivet i området.

Feriehus og ferieleiligheter i Pakoštane

NOVASOL formidler ferieboliger i hele Kroatia, og i vårt omfattende utvalg finnes alt fra enkle ferieleiligheter og moderne feriehus, til luksuriøse villaer. Kroatia er perfekt for deg som ønsker sol, bad og strand, men også for deg som vil krydre ferien med fantastisk arkitektur og spennende historie.

Du kan enkelt bestille din neste feriebolig i Europa her på våre nettsiden. Bruk vår søkefunksjon til å navigere deg frem til ferieboliger med de kriteriene som er viktig for deg. Ønsker du inspirasjon til din neste ferie, kan du prøve vår Ferieplanlegger, som gir deg de beste alternativene basert på valgte kriterier. Velkommen til NOVASOL og vårt store utvalg av ferieboliger!