Feriehus i Policnik

I Policnik kan du feriere i avslappende og fredfulle omgivelser. Landsbyen ligger rundt åtte kilometer fra Zadar, noe som betyr at flotte ferieopplevelser befinner seg rett i nærheten. Du kan leie feriehus i Policnik dersom det ikke er så farlig for deg å bo rett ved kysten. I Policnik befinner du deg likevel aldri langt fra havet. Denne feriedestinasjonen passer spesielt godt for deg som vil på ferie litt utenfor de mest besøke turistområdene, men fortsatt ønsker å bo sentralt. Når du leier feriehus i Dalmatia gjennom NOVASOL, kan du sette sammen ferien akkurat slik du selv ønsker. Vær aktiv i den vakre naturen, slapp helt av ved feriehusets svømmebasseng, eller la deg fascinere av de mange severdighetene. 

Våre ferieboliger i Kroatia er alle unike, men én ting har de likevel til felles; de danner grunnlaget for en fantastisk ferieopplevelse! For at du skal finne akkurat det feriehuset som passer dine ferieønsker, kan du benytte deg av filtrene i vår søkefunksjon. Enten du ønsker en villa med plass til 14 personer, feriehus med eget svømmebasseng, eller ferieleilighet ved kysten, finner du det i vårt store sortiment.

Lei feriehus med basseng i Policnik

Populære feriehus i Policnik

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Policnik

Loading...

Feriehus med basseng i Policnik

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Policnik

Loading...

Hvorfor velge Policnik til din neste ferie?

I regionen Ravni Kotar, mellom Adriaterhavskysten og Novigrads kyst, ligger Policnik. Leier du et feriehus i Policnik kan du trekke inn den friske luften fra fjellkjeden Velebit, som gjør ettermiddagene og kveldene behagelige. Våre ferieboliger i Policnik er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å utforske denne spennende delen av Dalmatia til fots eller fra sykkelsetet. I løpet av turen kan du dessuten bli bedre kjent med den lokale floraen. Smakfulle opplevelser venter på de små tavernaene og restaurantene i området, ofte i form av lokalprodusert olivenolje og vin. En dag fylt med mye aktivitet og   frisk fjelluft vil garantert gjøre deg trøtt og fornøyd, og da er det deilig å kunne trekke seg tilbake i private omgivelser.

Lei feriehus nær Zadar, Kroatia

Opplevelser og severdigheter i Zadar

Ikke langt fra feriehuset i Policnik ligger byen Zadar, som tidligere har blitt kåret til Europas beste feriedestinasjon. Den 3000 år gamle byen kan blant annet by på historiske severdigheter, spennende arkitektur og et pulserende uteliv – her finner du alt du måtte ønske på ferie i Kroatia. På en dagstur til Zadar kan du se attraksjoner som St. Donatus-kirken, Anastasia-katedralen og Nikola Bašićs fantastiske kreasjoner. Fra Zadar kan du legge ut på tur i skjærgården, og gå i land på øyer som Pag, Ugljan, Dugi otok, Kornati og Veli Rat.

Feriehus og ferieleiligheter i Policnik

Hos NOVASOL kan du enkelt finne ditt neste feriehus i Policnik. Bestiller du din neste ferie i Kroatia nå, kan du starte planleggingen av oppholdet tidlig. Våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy og sluttrengjøring. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i fantastiske Policnik!