Feriehus på øya Brac

Brac er Midt-Dalmatias største øy, og den tredje største ved Adriaterhavskysten. Øya er kupert, tildels karrig, men for det meste dekket av skog og magnolia. Olivenlundene, vingårdene og mandeltrærne innbyr til idylliske vandringer i området. Det finnes en del steinbrudd på øya, og marmoren fra Brac er verdenskjent.

Bol og Supetar er de stedene flest turister velger å legge ferien sin når de besøker øya. Den mest kjente, og sannsynligvis vakreste, stranda heter Zlatni Rat – det gyldne horn, og er en halvøy av sand som strekker seg 400 meter ut i havet.

Leier du feriehus i Dalmatia og ønsker å utforske øya Brac finner du person- og turbåter til leie for utflukter. Det er daglige avganger med bilferge til og fra fastlandet, og det finnes bussforbindelser mellom de enkelte stedene på øya. Øyas vakre og vareirte natur er en attraksjon i seg selv. På den ene enden av øya finner du bratte klipper, mens på den andre siden finner du sandstrender og et behagelig klima. Øyas behagelige klima og temperatur gjør at du både på dagen og om kvelden kan nyte omgivelsene fra balkongen på ditt eget feriehus på Brac, en perfekt base for din ferie!

Feriehus på Brac

Populære feriehus i Brac

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Brac

Loading...

Feriehus med basseng i Brac

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Brac

Loading...

Feriehus på Brac

Hos NOVASOL finner du en rekke ferieleiligheter og feriehus i Dalmatia. Du kan velge mellom en rekke kriterier, slik som panoramautsikt, leilighet i byen, gratis internett eller eget basseng, og finne akkurat det feriehuset og den luksusen som passer deg. Hvert feriehus og ferieleilighet garanterer en privat atmosfære og gir deg muligheten til å organisere feriedagene i det tempoet du selv ønsker.

Våre feriehus med basseng på Brac inviterer både til aktive dager med lek og moro i vannet, og til late dager ved bassengkanten. Vil du leie feriehus i Kroatia står NOVASOL klare til å ønske deg velkommen til den spennende og barnevennlige ferieøya Brac!