Feriehus og ferieleiligheter i Orebić

Lei et feriehus i Orebić og gled deg over de naturskjønne omgivelsene, gode temperaturer og den lun atmosfære. Den lille kystbyen Orebić ligger ved foten av fjellet Sveti Ilija.  Her er det godt å feriere både for store og små, og noen ganger kan det føles som om tiden går litt saktere. Du har kanskje ikke hørt om Orebić før, men du vil helt klart aldri glemme stedet om du legger ferien hit.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Orebić

Populære feriehus i Orebic

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Orebic

Loading...

Feriehus med basseng i Orebic

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Orebic

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Når du skal leie feriehus i Kroatia, kan  du velge i et nærmest uendelig utvalg av flotte destinasjoner. Orebić finner du ytterst på Peljesac-halvøya. Området er kjent for sin vakre natur og rene luft. Det sies at Orebić har det reneste luften i hele Kroatia. Kystbyens beliggenhet, med fjellet i bakgrunnen, er nydelig. Her skinner solen store deler av året og er du glad i strandliv vil du kunne tilbringe dagene på den flotte sandstranden Trstenica. Er du ikke så glad i å ligge rolig på stranden hele dagen, kan du prøve deg på noen av de mange aktivitetene som tilbys. Litt utenfor Orebić, i Kuciste og Viganj, er det optimale forhold for deg som vil vindsurfe. 

Frister det med en fjelltur, kan du ta turen opp Sveti Ilija (961 moh). Herfra får du en spektakulær utsikt over halvøya og Adriaterhavet. Det er også gode vandre – og sykkelruter i området, dersom du føler for litt ekstra mosjon.

Mat og drikke i Orebić

Leier du et feriehus i Dalmatia, kan du glede deg over vakre naturlandskaper. Naturen i Orebić er preget av pinjetrær, olivenlunder og sypresser. Det er dessuten her landets mest kjente vintyper produseres; Dingac og Postup. Orebić ligger midt i hjertet av Kroatias vinlandskap. Er du nysgjerrig på kroatisk vin, kan du legge turen til noen av områdets mange vingårder. I tillegg til vinsmaking, tilbyr flere vingårder lokale oster og olivenolje til sine gjester. Nærheten til havet gjør også dette til et paradis for deg som er glad i fersk sjømat. Orebić er spesielt kjent for sine østers og muslinger, som serveres på mange restauranter i området.

Attraksjoner og severdigheter

På Sjøfartsmuseet kan du lære mer om sjøfartens posisjon i området gjennom flere århundrer. Det var her sjøfarerne hadde sin hjemmehavn, og Orebić var lenge en av største marinebasene på Adriaterhavskysten. 

Fransiskanerklosteret fra 1500-tallet ligger på åsen litt utenfor byen, og tar du turen opp hit kan du nyte utsikten over Orebić og omkringliggende områder. Det finnes også flere fine turstier rundt klosteret. Dersom anledningen byr seg, bør du ta deg en tur til vakre Korčula, stedet der Marco Polos slekt opprinnelig kom fra. Det går ferjer ut til Korčula daglig.

Feriehus og ferieleiligheter i Orebić

Fra Dubrovnik tar det rundt 90 minutter til Orebić med bil. Det betyr at du enkelt kan ta deg ut til ditt feriehus, og utforske det som kan bli din nye feriefavoritt i Kroatia

NOVASOL formidler et stort antall feriehus og ferieleiligheter i Europa, og mange av disse finner du i Kroatia. Alle våre ferieboliger i dette fantastiske ferielandet er dessuten «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som  sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader.