Feriehus og ferieleiligheter i Supetar

Den vakre byen Supetar ligger på Brač, som er den kroatiske skjærgårdens tredje største øy. På Brač formidler NOVASOL blant annet feriehus og ferieleiligheter i Supetar. Dette er destinasjonen for deg som vil nyte feriedager fylt med sol og bad, og samtidig kunne oppleve noen av de historiske severdighetene som øya kan by på. 

Supetar er en spennende blanding av det urbane og historiske, og derfor midt i blinken for deg som vil oppleve litt av begge deler. Byen er øyas kulturelle og administrative senter, og har i tillegg til flotte sol – og bademuligheter, gode aktivitetsmuligheter for hele familien. Bor du i en av våre ferieboliger i Supetar, har du det beste utgangspunktet for ferien  i Kroatia.

Lei feriehus i Supetar nær stranden Zlatni rat

Populære feriehus i Supetar

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Supetar

Loading...

Feriehus med basseng i Supetar

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Supetar

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Skal du leie feriehus i Kroatia, bør du se våre ferieboliger på Brač. Øya har en variert natur, preget av olivenlunder, skog, grønne områder og frukttrær. Øya er derfor midt i blinken for deg som liker å utforske området rundt feriehuset til fots. Leier du en feriebolig i Supetar venter dessuten flotte kobbelsteinsgatene og romantiske torg i byen, og du vil få følelsen av hvordan livet er i en autentisk dalmatisk havneby. 

Står sol og bad på ferieplanen, kan du se frem til fantastiske dager i Supetar. Du befinner deg heller ikke langt unna den berømte stranden Zlatni Rat, som ligger rett ved Bol. Stranden, som også kalles «Det gylne horn», er ikke bare kjent for sin skjønnhet, den har også noen unike egenskaper. Zlatni Rat endrer nemlig fasong ut fra vann – og vindretning, og kan se forskjellig ut fra dag til dag. Ved stranden kan du prøve deg på en rekke vannsporter, som dykking, snorkling og vindsurfing. 

Tar du en dagstur hit, bør du heller ikke gå glipp av noen timer i vakre Bol. Du kan nå byen til fots fra stranden via den fine promenaden. Bol er Bračs eldste by og huser flotte severdigheter som det er verdt å få med seg. Den lille byen har også en rekke hyggelige kafeer, restauranter og butikker, så her ligger det til rette for flotte opplevelser for hele familien. Ikke langt unna Bol ligger også fjellmassivet Bolska Kruna – når du tar deg til toppen venter en fantastisk utsikt. 

Leier du feriehus i Dalmatia, har du et perfekt utgangspunkt for dagsturer til flere kjente byer. En av regionens mest kjente byer er Split, som du enkelt kan nå med ferge. Split står på UNESCOs verdensarvliste, og har kjente severdigheter som keiser Diokletians store palass. Selve gamlebyen er bygget opp rundt palasset, og en spasertur rundt i byen er å anbefale. I tillegg til flere severdigheter, har Split en rekke flotte strender, spisesteder og butikker.

NOVASOL formidler feriehus og ferieleiligheter i Supetar

Feriehus og ferieleiligheter i Supetar

Våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er det vi kaller «all inclusive». For deg betyr det at slipper å tenke på ting som sluttrengjøring, sengetøy og forbrukskostnader, og kan bruke mer tid på tingene du liker aller best.

NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa og Egypt, og i vårt store sortiment finner du alt fra enkle hytter til moderne ferieleiligheter og luksuriøse feriehus. Leier du en feriebolig hos NOVASOL venter frihet og mulighet til å sette ferieagendaen helt selv. Finn ditt neste ferieparadis blant NOVASOLs ferieboliger i dag!