Feriehus på Mljet

Vil du og sin familie feriere i Kroatia i år? Lei et sommerhus i Dalmatia og dra til vakre Mljet! Med et feriehus på Mljet får du god tid til å nyte en ferie på en av Kroatias vakreste øyer.

Mljet er Kroatias åttende største øy og ligger midt i det turskisblå Adriaterhavet. Siden 1960 har vestre del av øya vært nasjonalpark for å bevare øyas rike natur. Øya har vært bebodd i generasjoner tilbake og det finnes mye historie på denne øya.

Feriehus på Mljet

Populære feriehus i Mljet

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mljet

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mljet

Loading...

Oppdag naturskjønne Mljet gjennom et feriehus

Det er mange fordeler med å besøke Mljet når du leier feriehus i Dalmatia. Med en feriebolig har du et perfekt utgangspunkt for ferien, og du kan tilbringe mange herlige stunder i nasjonalparken der du kan gå, sykle eller snorkle i undervannsravinene. Du kan også besøke den herlige sandstranden Saplunara eller se på de enorme ruinene etter 400-talls palasset i Polace.

Å leie feriebolig på Mljet er et godt utgangspunkt for utflukter, besøk det vakre Mariaklosteret som ligger på en øy i saltvannsjøen Veliko Jezero eller grotten Odysseus. Fra havnen kan du reise til Dubrovnik, halvøya Peljesac eller Korcula.

Finn det perfekte feriehus på Mljet

Frister det å legge ferien til Mljet er et feriehus det perfekte utgangspunkt. NOVASOL har leid ut ferieleiligheter i Kroatia siden 2005 og har et godt utvalg på Mljet. Ferieboligene kan bookes her på våre nettsider, eller ved å ringe vår kundeservice. I vårt store utvalg vil du finne alle typer feriehus, som passer de fleste behov og budsjetter. Enten du vil leie en liten og koselig leilighet, eller en større villa med eget svømmebasseng, så ønsker NOVASOL deg velkommen til vakre Mljet i Kroatia!