Feriehus og ferieleilighet i Blato

Den hyggelige landsbyen Blato ligger vakkert til på øya Korčula. Lei et feriehus i Blato og utforsk alt det Korčula kan by på. NOVASOL formidler et stort utvalg av ferieboliger i Kroatia, og du kan velge mellom alt fra enkle ferieleiligheter til luksuriøse feriehus med eget svømmebasseng. Nyt friheten som følger med en privat feriebolig og bestill din neste ferie i Blato i dag. 

Du kommer deg enkelt til feriehuset i Blato. De fleste flyr til Split og tar ferge ut til Korčula. Dette betyr at det også er enkelt å legge ut på dagsturer til fastlandets byer, som kan by på en rekke historiske severdigheter og spennende opplevelser for hele familien.

Lei et NOVASOL feriehus i Blato

Populære feriehus i Blato

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Blato

Loading...

Feriehus med basseng i Blato

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Blato

Loading...

Ferieparadiset Korčula

Øya Korčula ligger utenfor den dalmatiske kysten, og er atskilt fra fastlandet av Pelješac-stredet. Når du leier et feriehus på Korčula, kan du tilbringe ferien i vakre naturomgivelser; her vokser tett pinjeskog og det dyrkes oliven og vindruer. Kystlinjen har fantastiske rullesteinstrender og bortgjemte bukter, der du kan tilbringe dagene. I tillegg har øya en flott middelalderby, med severdigheter som blant annet St. Markus-katedralen og den vakre ringmuren fra 1200-tallet. Her ligger også huset der Marco Polo ble født.

Aktiviteter og opplevelser

Blato ligger rundt 40 kilometer unna Korčula by, og er en av øya eldste bosetninger. Området har et behagelig middelhavsklima; somrene er lange og tørre, mens vintrene er korte, regnfylte og milde. Det er nok dette som gjør at Korčula er en frodig og grønn øy, og at dyrkingsforholdene er gode. Det vakre landskapet er midt i blinken for deg som ønsker å kombinere strandliv med en aktiv ferie. Pakk med turskoene og legg ut på vandring, eller lei en sykkel og se området fra landeveiene. Den vakre kystlinjen er ideell for kano – og kajakkpadling. Rundt sju kilometer fra Blato, i Gršćica, er det dessuten et dykkesenter. 

Mange leier feriehus i Dalmatia på grunn av de fantastiske strand – og solforholdene. For deg som er glad i sol og bad, kan Korčula friste med fantastiske strender og krystallklart vann. Blato ligger rundt sju kilometer unna øyas mest populære strand, Vela Luka. Ønsker du litt mer privatliv, finnes det flere fine strender ikke langt unna feriehusene i Blato.

Leier du en feriebolig i Blato, må du ikke gå glipp av den tradisjonelle sverddansen Kumpanija, som representerer og hyller fortidens forsvar av landsbyen. Den fremføres som regel ukentlig gjennom sommermånedene. Korčula er generelt kjent for sin evne til å holde på tradisjoner. På ferie her kan du også prøve tradisjonsrik mat og drikke.

Feriehus og ferieleiligheter i Blato

NOVASOL formidler en rekke ferieboliger i Kroatia, og mange av disse ligger nær den fantastiske naturen og de flotte strendene landet er så kjent for. Leier du et privat feriehus i Kroatia, kan du dessuten se frem mot en ferie der du bestemmer helt selv. Det er ingen fastsatte måltider å forholde seg til og det er ofte mer plass for hele familien. Du velger nemlig helt selv om du vil leie et stort, luksuriøst feriehus med eget svømmebasseng, eller en enkel ferieleilighet tett på havet. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten «all inclusive». Det vil si at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader.  

Velg en NOVASOL feriebolig til din neste ferie. Vi har et stort utvalg av feriehus, villaer, ferieleiligheter, hytter og husbåter over hele Europa, og du vil garantert finne din drømmebolig i vårt sortiment.